Miklósa Erika újabb kisbabát szeretne: vagy örökbefogad vagy természetesen úton érkezik a kicsi

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
örökbefogadás család Miklósa Erika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miklósa Erika, világhírű operaénekesnő hat éve él boldog házasságban mérnök féjével, akivel a családbővítésen ügyködnek: kistestvért szeretnének kislányuk mellé.

Mivel Erikának és férjének, Zsoltnak is vannak testvéreik, így kislányuknak is szeretnének egyet. Bíborkát örökbefogadták, a második babát azonban természetesen úton szeretnék.

Miklósa Erika az anyaságról: "Azt gondoltam, fárasztóbb lesz" Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Biológiailag normálisak vagyunk, nincs akadálya, hogy legyen gyermekünk. Igazából Bibi is azért volt, mert Eri életkora miatt nem is akartam erőltetni, hogy kettőt szüljön" - mesélte a Blikknek az operaénekesnő férje.

"Bibinek is fontos, hogy ebben a szemléletben nőjön fel. Nem szeretném, hogy egyedül maradjon, arra törekszünk, hogy mindenképpen legyenek testvérei. Vagy természetes módon, vagy örökbe fogadva, de biztos, hogy lesz. Érzem" - mondta lelkesen Miklósa Erika.

Elvesztette kutyáját, Özgét Steiner Kristófhttp://www.life.hu/csalad/20180811-elvesztette-kutyajat-ozget-steiner-kristof.htmlSzívhezszóló posztban tette közzé Steiner Kristóf, hogy imádott kutyája, Özge elpusztult. CsaládOrigoKiakad a cukiságmérő; mosolygós és grimaszolós csecsemők: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180810-kiakad-a-cukisagmero-mosolygos-es-grimaszolos-csecsemok-fotok.htmlA csecsemőkről sokan úgy vélik, csupán enni és aludni képesek. Most azonban olyan képeket mutatunk, amik egyrészt kiakasztják a cukiságmérőt, másrészt bebizonyítják, hogy a kicsik döbbenetesen viccesek tudnak lenni. CsaládOrigoMegszületett Csobot Adél és Istenes Bence kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20180811-megszuletett-csobot-adel-es-istenes-bence-masodik-kisfia.htmlHatalmas a boldogságuk: négytagúra bővült a család. CsaládOrigoIsmerd fel a családi sorozatokat egyetlen képkockából! KVÍZhttp://www.life.hu/csalad/20180803-felismered-az-amerikai-csaladi-sorozatokat-egyetlen-kepkockabol-kviz.htmlA családi élet kusza mivolta számos forgatókönyvírót megihletett már. Épp ezért rengeteg vígjáték és drámai sorozat közül tudunk választani a témában, melyek közül korábban már összegyűjtöttük az 5 legjobbat. Ha Te is szereted a családi sorozatokat, akkor ezt a kvízt ne hagyd ki! CsaládOrigo„A méhem csak az enyém, ne mássz bele!” - Nők a gyermekvállalás nyomása alatthttp://www.life.hu/csalad/20180801-a-mehem-csak-az-enyem-ne-massz-bele-nok-a-gyermekvallalas-nyomasa-alatt.htmlAmellett, hogy velünk, nőkkel szemben nagy az elvárás az élet, lényegében minden területén, a gyermekvállalás terén is nagy nyomás nehezedik ránk, ami sok esetben a család és a barátok részéről érkezik. Egy kedves olvasónk tisztelt meg minket egy személyes történetével, mely ez utóbbira ad ékes példát. CsaládOrigoCsaládi örömhír Cooky-éknál: kisfiuk, Kevin felállthttp://www.life.hu/csalad/20180809-csaladi-oromhir-cookyeknal-kisfuk-kevin-felallt.htmlRendszeresen tölt fel közösségi oldalára Cooky aranyosabbnál aranyosabb fotókat gyermekükről, a Kevinről. Most hatalmas örömhírről számoltak be: a kis csöppség felállt. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.