Brad Pitt szerint undorító, hogy Angelina Jolie kiteregeti a válásuk részleteit

Brad Pitt válás nyilvánosság Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie nemrég azzal vádolta meg Brad Pittet, hogy nem fizet elég gyerektartást. A színész szerint ez hazugság, és undorítónak tartja, hogy volt felesége kiteregeti válásuk részleteit. 

Angelina Jolie és Brad Pitt a válásuk kezdeti, nyilvános szakasza után abban egyeztek meg, hogy ezek után mindent egymás között intéznek, és nem teregetik ki a magánéletüket. Ennek ellenére a színésznő nemrég a nyilvánosság előtt vádolta Brad Pittet azzal, hogy nem fizet elég gyerektartást.

Brad Pittnek nem tetszik az, amit Angelina Jolie csinál "Forrás: Getty Images "

A színész felháborodott, és undorítónak tartja azt, amit volt felesége művel. Úgy véli, hogy ezzel a gyerekeknek árt, hiszen elég idősek ahhoz, hogy elolvassák a velük kapcsolatos híreket. Brad Pitt ügyvédje ráadásul hozzátette, hogy a színész 8 millió dollárt kölcsönzött egykori feleségének, hogy házat vehessen, és több mint 1,3 milllió dollárral járult hozzá Angelina és a gyermekek költségeihez - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.