Babát vár a Barátok közt egykori Bokros Lindája, vagyis Szabó Kitti színésznő

Forrás: RTL Klub -
baba Szabó Kitti Barátok közt terhes RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlanul érte terhességének híre a Barátok közt egykori Bokros Lindáját, vagyis Szabó Kitti színésznőt. Nem tervezték a babát, ráadásul az orvosok is azzal riogatták, lehet, hogy nem kerülhet áldott állapotba. 

A 24 éves színésznő nem tervezte a babát, olyannyira, hogy az orvosok azzal riogatták, nagy esély van arra is, hogy sosem kerülhet áldott állapotba. Inzulinrezisztenciával, policisztás petefészek szindrómával és pajzsmirigy alulműködéssel is küzd, utóbbira pedig még gyógyszert is szed. „Azt mondta az orvos, ha én egyszer majd, két vagy három év múlva gyermeket szeretnék, akkor már most el kell kezdeni ezen dolgozni, majd ad nekem gyógyszereket, hogy ez létrejöhessen, és bumm. Fogta magát ez a kisgyerek és rá két hétre megfogant" – árulta el a Barátok közt egykori Bokros Lindája az RTL Klubnak.

Babát vár a Barátok közt egykori Bokros Lindája Forrás: RTL Klub

A váratlan terhességet nem is dolgozta fel egyből a színésznő. Ugyan az egy percig sem volt kérdés, hogy megtartják a babát, kellett neki idő, hogy felfogja, anyai örömök elé néz.
„Mostanra dolgoztam fel igazán ezt a hírt. Nekem kellett ez a három hónap, hogy tudjak róla beszélni és beérjen a gondolat, hogy úristen, anyuka leszek" – árulta el Szabó Kitti, akit kedvese az első pillanattól fogva támogat. „Ő az a típusú férfi, akinek bármikor szülnék. Ezt eddig is így gondoltam. (...) Az, ahogy ő reagált, az csodálatos volt, és nagyon-nagyon megnyugtatott" - mondta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.