Érkezik Bódi Csabiék harmadik gyermeke

Forrás: Facebook/Bódi Csaba -
baba terhesség Bódi Csaba várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érkezik Bódi Csabiék harmadik gyermeke. Bár a babát nem tervezték, már nagyon várják, hogy megszülessen.

Mostanában több rossz dolog is történt Bódi Csabival, vezetés közben kigyulladt az autója és egy építkezés során is átverte őt az egyik rokona. Most azonban végre örömhírről számolt be az énekes: párja újra gyermeket vár.

A Story magazinnak elárulta, nem tervezték a harmadik babát, ugyanakkor nagyon örülnek neki.

Igazság szerint nem terveztünk több gyereket. Kettő már van, és úgy kalkuláltam, kettőt tudunk tisztességgel, becsülettel felnevelni. El kellett telnie egy kis időnek, hogy felfogjam, micsoda boldogság ért minket! Helyre kellett tenni magamban az érzéseket. Rengeteg baj ért minket az utóbbi időben, több családtagot elveszítettünk, én majdnem bennégtem az autómban... Egyszóval ezt a gyereket tényleg a Jóisten küldte hozzánk" – nyilatkozta.

Bódi Csabáék harmadik gyermeküket várják Forrás: Facebook/Bódi Csaba
Tinikori fotót mutatott a kebelcsoda, Kelly Brookhttp://www.life.hu/sztarok/20180816-tinikori-fotot-mutatott-a-kebelcsoda-kelly-brook.htmlA brit kebelcsoda, Kelly Brook megmutatta, hogy már 18 évesen is igazi bombázó volt. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs idén csak egyetlen műsort vezet a képernyőn, nem bánjahttp://www.life.hu/sztarok/20180816-sebestyen-balazs-iden-csak-egyetlen-musort-vezet-a-kepernyon-nem-banja.htmlCsak egyetlen műsort vezet idén az RTL Klub képernyőjén Sebestyén Balázs. Azt mondja, ezt most nem bánja, most találta meg az egyensúlyt a magánélet, a Rádió1 és a tévézés között. TV + SztárokOrigoVégh Judit, a Jóban Rosszban szereplője megmutatta alakját bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20180816-vegh-judit-a-joban-rosszban-szereploje-megmutatta-alakjat-bikiniben.htmlÉvek óta alakítja a Jóban Rosszban Dr. Steiner Dóráját Végh Judit, aki most közösségi oldalán megmutatta alakját bikiniben. TV + Sztárok--Sarka Kata nem mindennapi dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20180816-sarka-kata-nem-mindennapi-dekoltazst-villantott.htmlNem titok, hogy Sarka Kata, a LifeTv Ez zsír! műsorának háziasszonya rengeteget tesz azért, hogy formában maradjon. Rendszeresen posztol sportolás közben, most azonban egy igencsak szexi képpel rukkolt elő, mélyen dekoltált felsőben pózolt. TV + SztárokOrigoElhunyt a várnadós valóságshow-sztár, Lyric McHenryhttp://www.life.hu/sztarok/20180815-elhunyt-a-varnados-valosagshowsztar-lyric-mchenry.htmlFeltehetőleg drogtúladagolásban hunyt el a 26 éves terhes valóságshow-sztár, Lyric McHenry. Az utcán találtak rá New Yorkban, kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét. TV + SztárokOrigoMeztelen fotókkal bombázza egy férfi Tóth Gabit és Peller Annáthttp://www.life.hu/sztarok/20180815-meztelen-fotokkal-bombazza-egy-ferfi-toth-gabit-es-peller-annat-zaklatas.htmlKiderült: ugyanaz a férfi bombázza pucér fotókkal Tóth Gabit, mint Peller Annát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.