Szinetár Dóra magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra egy videóban teljesen őszintén beszél magánéletéről. Elárulta, tudja, hogy a civil dolgai jobban érdekli az embereket, mint a hivatása közbeni felvételek. Hozzátette, nem szertené turbózni a valóságot.

Szinetár Dóra videót készített arról a minap, hogy hogyan is telik hétvégéje. A smink nélkül a házuk előtt üldögélő színésznő elmondta, mit csinálnak éppen a gyerekek, hogy áll az ebéd, valamint hogy nem sokkal ezelőtt megvarrta az egyik gyerekruhát.

Megmutatta új szerelmét Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20180812-megmutatta-uj-szerelmet-aurelio-valovilag-gyoztes.htmlEgy esküvőn vett részt új kedvesével Aurelio, onnan posztolt. TV + SztárokOrigoMixernek állt a Szigeten Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20180812-mixernek-allt-a-szigeten-debreczeni-zita-modell-fotos.htmlA Sziget Fesztivál egykori szépségkirálynője, Debreczeni Zita mixerkedésre cserélte a fényképezőgépét. A Life.hu-nak elmesélte, hogyan bulizik a fesztiválokon, és milyen a viszonya a rajongóival. TV + SztárokOrigoPápai Jocit felizgatja, ha megbámulják a feleségéthttp://www.life.hu/sztarok/20180811-papai-jocit-felizgatja-ha-megbamuljak-a-feleseget.htmlPápai Jocival beszélgetett Lilu a legújabb videójában. A zenész arról is beszélt, mi az, ami hatalmas hatással van rá...TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoOláh Ibolyával való találkozásáról posztolt Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-olah-ibolyaval-valo-talalkozasarol-posztolt-keresztes-ildiko-enekesno.htmlA poszt tanúsága szerint a két énekesnő véletlenül futott össze. TV + Sztárok--Nem lehetett gyereke Patrick Swayze-nek: ezért kezdett innihttp://www.life.hu/sztarok/20180805-nem-lehetett-gyereke-patrick-swayzenek-ezert-kezdett-inni.htmlBár nagyon szeretett volna, soha nem lehetett Patrick Swayze-nek. A Dirty Dancing sztárja állítólag ezért kezdett el inni, ami tönkretette a hasnyálmirigyét, és 2009-ben hasnyálmirigyrákban elhunyt.TV + Sztárok--Köllő Babett boldogan vállalta el, hogy show-királynő leszhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-kollo-babett-boldogan-vallalta-el-hogy-showkiralyno-lesz-csak-show-es-mas-semmi-tv2.htmlKöllő Babettről lehullott a lepel, kiderült, hogy ő is showkirálynő lesz a TV2 műsorában.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.