terhesség babavárás Kiss Ramóna várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna az Instagram-oldalán nemrég jelentette be terhességét, majd élőben is megmutatta gömbölyödő pocakját a Reggeliben. Most pedig azt is elmondta, milyen ételt kíván meg gyakran. 

"Egy hatalmas csokor kapor volt ma reggel a jutalmam! (eszeveszetten kívánom a kaprot pár hónapja)" - írta Rami legújabb Insta-fotója mellé.

Kulcsár Edina és Csuti titokban összeházasodtakhttp://www.life.hu/csalad/20180817-kulcsar-edina-es-csuti-titokban-osszehazasodtak-a-baba-szuletese-elott.htmlSzűk körben, a nyilvánosság teljes kizárásával házasodott össze Kulcsár Edina és most már férje, Szabó András. A pár a BEST magazinnak mesélt a részletekről. Család--Megszületett Oláh Gergő negyedik gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20180816-megszuletett-olah-gergo-negyedik-gyereke-kislany-anna.htmlHatalmas a boldogság Oláh Gergőéknél. Az énekes immár négyszeres édesapa. CsaládFotó: Mudra László - OrigoElvesztette kutyáját, Özgét Steiner Kristófhttp://www.life.hu/csalad/20180811-elvesztette-kutyajat-ozget-steiner-kristof.htmlSzívhezszóló posztban tette közzé Steiner Kristóf, hogy imádott kutyája, Özge elpusztult. CsaládOrigoJennifer Aniston az anyaságról beszélthttp://www.life.hu/csalad/20180802-jennifer-aniston-az-anyasagrol-beszelt-nem-az-o-utja.htmlBár évről évre felröppent a hír, hogy Jennifer Aniston babát vár, a pletyka sosem bizonyult igaznak. A színésznő tiszta vizet öntött a pohárba. Család--Egyelőre nem tervez esküvőt Majka és Dundikahttp://www.life.hu/csalad/20180721-egyelore-nem-tervez-eskuvot-majka-es-dundika-ilyen-a-kapcsolatuk.htmlMajkával való kapcsolatuk titkáról mesélt Dundika. A kétgyermekes anyuka azt is elmondta, hogyan állnak a házassághoz. CsaládOrigoKulcsár Edina megmutatta babája ultrahangfotójáthttp://www.life.hu/csalad/20180718-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-megmutatta-babaja-ultrahangfotojat.htmlKulcsár Edina és párja, Csuti nyár végére várja a kis Medox érkezését. A szépségkirálynő a legutóbbi ultrahangos vizsgálaton készült fotót osztotta meg Instagram-oldalán követőivel. CsaládFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.