Polgár Dániel kínos internet Polgár Tünde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polgár Tündének, a Feleségek Luxuskivitelben című műsor egyik szereplőjének fia instaceleb akar lenni. Ennek érdekében mindent meg is tesz, egyre több követője van, valamint videóit is sokan nézik. Édesanyja azonban legújabb posztjánál csúnyán beégette őt.

- írta a gondoskodó anyuka kommentben, aki bizonyára azért égette be ennyire a nyilvánosság előtt fiát, mert még kiskorú és hivatalosan nem ihat alkoholt.

Elképesztő felelőtlenség jellemzi a fiatalok médiafogyasztását http://www.life.hu/csalad/20180817-elkepeszto-felelotlenseg-jellemzi-a-fiatalok-mediafogyasztasat-internethasznalatat.htmlA Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság a héten kötetlen beszélgetésre hívta a sajtó munkatársait. Itt többek között az is kiderült, hogy az NMHH nagy hangsúlyt fektet a tudatos médiafogyasztási szokások kialakítására, épül a harmadik Bűvösvölgy, és lesújtó a kamaszok tudatossága, miközben az online térben barangolnak. CsaládOrigoGroovehouse Judy szexi fekete fürdőruhában csókolja férjét: meghitt fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180820-groovehouse-judy-szexi-fekete-furdoruhaban-csokolja-ferjet-meghitt-foto.htmlJudy és családja jelenleg Olaszországban nyaralnak, ahonnan az énekesnő egy gyönyörű családi fotót posztolt.Család--Friss fotón Csobot Adél és Istenes Bence második kisfia, Adinhttp://www.life.hu/csalad/20180819-friss-foton-csobot-adel-es-istenes-bence-masodik-kisfia.htmlAz Instagramján mutatta meg második kisfiát, Adint Csobot Adél. Azaz, majdnem, ugyanis a csöppség arcát egyelőre nem láthatjuk, de egészen biztosan arra sem kell már sokat várni. CsaládOrigoSztárházasságok - A nagy korkülönbség nem akadályozta meg a hosszan tartó boldogságothttp://www.life.hu/csalad/20180816-sztarok-hazassaga-a-nagy-korkulonbseg-nem-akadalyozta-meg-a-hosszan-tarto-boldogsagot.htmlA nagy korkülönbség nem jelent akadályt, ha a szerelem szele megérinti az embert. Sokan a párok környezetében az ilyen kapcsolatoknak nem adnak sok időt, de a most következő hírességek erre erősen rácáfolnak. CsaládOrigoNagyon kívánós a várandós Kiss Ramónahttp://www.life.hu/csalad/20180819-nagyon-kivanos-a-varandos-kiss-ramona-musorvezeto.htmlKiss Ramóna az Instagram-oldalán nemrég jelentette be terhességét, majd élőben is megmutatta gömbölyödő pocakját a Reggeliben. Most pedig azt is elmondta, milyen ételt kíván meg gyakran. CsaládOrigoKulcsár Edina és Csuti titokban összeházasodtakhttp://www.life.hu/csalad/20180817-kulcsar-edina-es-csuti-titokban-osszehazasodtak-a-baba-szuletese-elott.htmlSzűk körben, a nyilvánosság teljes kizárásával házasodott össze Kulcsár Edina és most már férje, Szabó András. A pár a BEST magazinnak mesélt a részletekről. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.