Nagyon nagy már Liptai Claudia kisfia, Marcell: fotó

fotó Liptai Claudia Pataki Marcell Ádám gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia megmutatta, mekkora már a kisfiuk, Marcell: nagyon édes a kisfiú.

Gyorsan telik az idő: hamarosan két éve lesz annak, hogy Liptai Claudia és Pataki Ádám közös gyermeke, Marcell megszületett. Bár sok képet mutat róla Instagram-oldalán a büszke anyuka, általában távolabbról láthatjuk a kisfiút, de nemrég egy igen közeli fotón is megcsodálhattuk a kis Marcellt: hihetetlenül édes.

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Demcsák Zsuzsa családja körében ünnepelte 40. születésnapját: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180821-demcsak-zsuzsa-csaladja-koreben-unnepelte-40-szuletesnapjat-foto.htmlDemcsák Zsuzsa betöltötte a 40. életévét. Családja körében ünnepelte a műsorvezetőnő.Család--Pachmann Péter harmadszor is válik: ő maga mesélte el a szomorú hírthttp://www.life.hu/csalad/20180821-pachmann-peter-harmadszor-is-valik-o-maga-meselte-el-a-szomoru-hirt.htmlPachmann Péter 4 év után válik el feleségétől, akivel egy három éves kislányt neveltek közösen.CsaládFotó: Adrián Zoltán - OrigoElképesztő felelőtlenség jellemzi a fiatalok médiafogyasztását http://www.life.hu/csalad/20180817-elkepeszto-felelotlenseg-jellemzi-a-fiatalok-mediafogyasztasat-internethasznalatat.htmlA Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság a héten kötetlen beszélgetésre hívta a sajtó munkatársait. Itt többek között az is kiderült, hogy az NMHH nagy hangsúlyt fektet a tudatos médiafogyasztási szokások kialakítására, épül a harmadik Bűvösvölgy, és lesújtó a kamaszok tudatossága, miközben az online térben barangolnak. CsaládOrigoSzandiék kiskutyájuk születésnapját ünneplik augusztus 20-án: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180820-szandiek-kiskutyajuk-szuletesnapjat-unneplik-augusztus-20an-foto.html9 évvel ezelőtt megváltozott Szandiék élete: egy cuki kutyával bővült a családjuk, aki augusztus 20-án született.CsaládOrigoKiakadtak a rajongók: Danielle Lloyd brit tévésztár nemválasztó beavatkozással szeretne kislánythttp://www.life.hu/csalad/20180820-kiakadtak-a-rajongok-danielle-lloyd-brit-tevesztar-nemvalaszto-beavatkozassal-szeretne-kislanyt.htmlDanielle Lloyd brit tévésztár négy kisfiú anyukája, aki ötödik gyereknek most már kislányt szeretne. Amerikában legális a nemváltó beavatkozás, ezért férjével úgy döntöttek, átszelik az óceánt és ők is elvégeztetik a műtétet.CsaládOrigoBármikor megszülethet Kulcsár Edina és Csuti kisbabája: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180820-barmikor-megszulethet-kulcsar-edina-es-csuti-kisbabaja-foto.htmlBármikor megszülethet Kulcsár Edina, egykori szépségkirálynő kisbabája, Medox: a büszke kismama Insta posztjában árulta el a hírt. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.