Németh Dorottya, kétszeres világbajnok fitneszmodell megmutatta kisfiát: fotó

fotó Németh Dorottya kisfia gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Dorottya július végén adott életet első gyermekének, akiről azóta szerencsére képet is mutatott követőinek. Hihetetlenül édes a kisfiú.

Németh Dorottya kétszeres világbajnok fitneszmodell július végén adott életet első gyermekének, akit szerencsére nem is rejteget a rajongói elől. Már a születése után is osztott meg róla fotót, ám akkor még csak a kezecskéjét láthattuk, most azonban a kisfiú arcocskáját is megmutatta a modell: hihetetlenül édes.

Lengyel Dorottya (@nemethdorottyafitness) által megosztott bejegyzés,

Ezt tedd, ha bántják, zaklatják gyermekedet az iskolában! - Tippek szülőknekhttp://www.life.hu/csalad/20180819-ezt-tedd-ha-bantjak-zaklatjak-gyermekedet-az-iskolaban-otletek-szuloknek.htmlMár csak pár nap és kezdődik az iskola, amit a legtöbb gyermek vár, hiszen végre találkozhat az osztálytársaival. Ám, nem mind érzi magát felszabadultan, biztonságban az iskola falain belül, sőt. Lehet egy megszokott társaság, akik kipécézték maguknak, de egy áldozat típus nagy veszélyben lehet az új iskolában is. Most megnézzük, hogy szülőként mit tehetsz gyermeked védelmében. CsaládOrigoWeisz Fanni elárulta: jöhet a babahttp://www.life.hu/csalad/20180822-weisz-fanni-elarulta-johet-a-baba.htmlMásfél hete házasodott össze Weisz Fanni és párja, Péter, máris a kisbabát tervezik.CsaládOrigoNagyon nagy már Liptai Claudia kisfia, Marcell: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180821-nagyon-nagy-mar-liptai-claudia-kisfia-marcell.htmlLiptai Claudia megmutatta, mekkora már a kisfiuk, Marcell: nagyon édes a kisfiú. CsaládOrigoKulcsár Edina elárulta, hogy nem lesz aggódós anyukahttp://www.life.hu/csalad/20180821-kulcsar-edina-elarulta-hogy-nem-lesz-aggodos-anyuka.htmlKulcsár Edina sugárzik a boldogságtól! Ősszel érkezik a kicsi Medox, addig is a csinos kismama programja szinte percről percre be van táblázva. Ezt azonban cseppet sem bánja, lételeme a pörgés, az pedig külön nyugalommal tölti el, hogy édesanyja napközben sokat van vele, de az estéket Csutival meghitten, kettesben tölti, ilyenkor készülődnek Medox érkezésére. Család--Demcsák Zsuzsa családja körében ünnepelte 40. születésnapját: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180821-demcsak-zsuzsa-csaladja-koreben-unnepelte-40-szuletesnapjat-foto.htmlDemcsák Zsuzsa betöltötte a 40. életévét. Családja körében ünnepelte a műsorvezetőnő.Család--Elképesztő felelőtlenség jellemzi a fiatalok médiafogyasztását http://www.life.hu/csalad/20180817-elkepeszto-felelotlenseg-jellemzi-a-fiatalok-mediafogyasztasat-internethasznalatat.htmlA Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság a héten kötetlen beszélgetésre hívta a sajtó munkatársait. Itt többek között az is kiderült, hogy az NMHH nagy hangsúlyt fektet a tudatos médiafogyasztási szokások kialakítására, épül a harmadik Bűvösvölgy, és lesújtó a kamaszok tudatossága, miközben az online térben barangolnak. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.