otthon szülés szülés Juga Veronika Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk számolt be arról, hogy a Barátok közt egykori Berényi Katája, Juga Veronika életét adott harmadik gyermekének.

Augusztus 15-én, otthonában adott életet harmadik gyermekének Juga Veronika. A kisfiút Samunak nevezték el. Az egykori sorozatsztár képet is mutatott a csöppségről, amihez a következő sorokat fűzte:

"Samu ma egy hetes. Már egy hete, hogy minden nap felidézem a harmadik szülésem, ami az egyik, szigorúan sorszámozva, a harmadik legcsodálatosabb élmény az életemben. Nagyon hálás vagyok a szerelmemnek mindenért. És a bábáimnak is, akiknek köszönhetően végtelenül erősnek éreztem magam."

Majka részletesen kitálalt Curtis függőségéről: "a kálvária 5 éve kezdődött"http://www.life.hu/sztarok/20180823-majka-reszletesen-kitalalt-curtis-fuggosegerol-facebook-poszt.htmlMajka a SZIN-en jelentette be, hogy elválnak útjaik Curtis-szel. Az ózdi hős azért döntött a "szakítás" mellett, mert - állítása szerint - társának komoly drogproblémái vannak, ami már a produkciójuk működését is veszélyezteti. Majka a bejelentés után a Facebookon részletesen is beszámolt arról, mióta és hogyan próbált segíteni barátjának abban, hogy letegye a kábítószert. Sajnos, nem járt sikerrel. Majka bejegyzését változtatás nélkül közöljük. TV + Sztárok--Majka a SZIN-en jelentette be: külön válik Curtistől, amiért a rapper drogozikhttp://www.life.hu/sztarok/20180822-majka-a-szinen-jelentette-be-kulon-valik-curtistol-amiert-a-rapper-drogozik.htmlMajka egyedül adott koncertet augusztus 22-én a SZIN-en. Ő maga jelentette be, hogy szétválnak útjai Curtis-szel, amiért a rapper nem tudja letenni a drogokat. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka lett a spanyol foci reklámarca: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180822-hosszu-katinka-lett-a-spanyol-foci-reklamarca.htmlHosszú Katinka ajándékot kapott, és egyből ki is próbálta: egy focilabdával dekázott a medence partján, az erről készült videót a La Liga meg is osztotta Facebook-oldalán. TV + SztárokOrigoIskolás lett Estelle svéd hercegnő: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180822-iskolas-lett-estelle-sved-hercegno.htmlIskolába ment Estelle svéd hercegnő. A nagy napról fotók is készültek. TV + Sztárok--Galambos Lajos lánya, Bogi cipőtervező lett: új vállalkozásba kezdett a szépséghttp://www.life.hu/sztarok/20180822-galambos-lajos-lanya-bogi-cipotervezo-lett-uj-vallalkozasba-kezdett-a-szepseg.htmlGalambos Lajos lánya, Bogi nem csak gyönyörű, de ügyes divattervező is...TV + SztárokOrigoIlyen jóképű férfi volt Diana édesapja, Edward John Spencer gróf: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180822-ilyen-jokepu-ferfi-volt-diana-edesapja-edward-john-spencer-grof.htmlDiana öccse, Charles Spencer egy fiatalkori fotót töltött fel a közösségi oldalára édesapjukról. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.