Harper Beckham anyukája frizurájára váltott: levágatta hosszú fürtjeit

frizura Harper Beckham Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harper Beckham tiszta anyukája: levágatta hosszú fürtjeit és az egykori Spice Girls stílusra váltott.

A büszke anyuka, Victoria Beckham mutatta meg közösségi oldalán Harpert, aki ma már nem az a cuki duci kislány, aki volt: tini lánnyá cserepedett, plusz kilóitól is megszabadult, valamint új frizurát is vágatott magának. Kész hölgy lett!

Hair cut for our baby girl x kisses from Harper x #howchic

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés,

Egy pszichológiai kísérlet rávilágít a családon belüli agresszió mintakövetésérehttp://www.life.hu/csalad/20180824-pszichologiai-kiserlet-ravilagit-a-csaladon-beluli-agresszio-mintakovetesere.htmlEgy gyermek csak ritkán viselkedik másokkal durván, vagy válik indokolatlanul erőszakossá. Arról korábban már írtunk, hogy mit tehetsz egy ilyen helyzetben szülőként. Most mutatunk egy nagyon érdekes kísérletet, mely remekül rávilágít arra, hogy például a családon belüli agresszió miként képes szinte láthatatlanul átalakítani egy gyermek magatartását, habitusát. CsaládOrigoVárandósan és szoptatás alatt sem bír leállni a jógával a háromgyerekes anyahttp://www.life.hu/csalad/20180823-varandosan-szoptatas-alatt-sem-bir-leallni-a-jogaval-a-haromgyerekes-anya.htmlA jóga nem csupán egy mozgásforma, közelebb hoz önmagunkhoz, ápolja a lelkünket, megnyugtat, ellazít. Carlee Benear (31) pedig még ezt is fokozta, és új szintre emelte, ő ugyanis nem csupán várandósága alatt, de még szoptatás közben is jógázik. CsaládOrigoKapócs Zsóka megmutatta kisfiát, Boriszt: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180822-kapocs-zsoka-megmutatta-kisfiat-boriszt.htmlKapócs Zsóka végre mutatott egy felvételt 5 hónapos kisfiáról, Boriszról. CsaládOrigoEloszlatjuk az elsősökben és szüleikben felmerülő félelmeket – Interjú egy alsós pedagógussalhttp://www.life.hu/csalad/20180823-elsos-gyerekek-es-az-iskolakezdes-interju-egy-alsos-tanito-nenivel.htmlAlig van hátra pár nap, és becsöngetnek az iskolákban. Az elsősök ünneplőjükben átélik életük első tanévkezdését. Ez nem csupán bennük, de szüleikben is szülhet némi aggodalmat, feszültséget, melyek fel nem tett kérdésekből, és az ismeretlentől való félelemből táplálkoznak. Minden gyermek és minden szülő megérdemli, hogy ezt a hatalmas mérföldkövet ne árnyékolja be semmi: egy hosszú évek óta a pályán lévő, Budapest környéki iskolaotthonban tanító alsós pedagógussal beszélgettünk. CsaládOrigoÍgy jelentette be párjának Kiss Ramóna, hogy babát vár: videóhttp://www.life.hu/csalad/20180824-igy-jelentette-be-parjanak-kiss-ramona-hogy-babat-var.htmlKiss Ramóna a tévékamerák előtt mesélte el, hogyan is tudatta párjával, Mátéval, hogy kisbabát vár. Család--Németh Dorottya, kétszeres világbajnok fitneszmodell megmutatta kisfiát: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180822-nemeth-dorottya-ketszeres-vilagbajnok-fitneszmodell-megmutatta-kisfiat.htmlNémeth Dorottya július végén adott életet első gyermekének, akiről azóta szerencsére képet is mutatott követőinek. Hihetetlenül édes a kisfiú. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.