A várandós Voksán Virág elárulta, mi lesz gyermeke neve

Forrás: Instagram/Voksán Virág -
név Voksán Virág gyermek terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Voksán Virág hamarosan anyuka lesz, és már nagyon várja, hogy megszülessen gyermeke. El is árult néhány titkot a születendő gyermekével kapcsolatban.

Már a nyolcadik hónapban jár Voksán Virág, és nagyon készül az anyaságra. Áldott állapotát egy szexi fotósorozattal is megörökítette, amelyen jól látszik, Virág így is bomba formában van, de tett is érte: terhességének hatodik hónapjáig rendszeresen tornázott, ám genetikájának is sokat köszönhet. Elárulta, szerinte szigorú anyuka lesz, és már nagyon várják a kisfiukat.

Elárulta születendő gyermeke nevét Voksán Virág Forrás: Instagram/Voksán Virág

Nemrég 5D-s ultrahangon jártak és Virág megállapította, hogy párjára hasonlít inkább a baba. „Ha nem én lennék az anyuka megkérdőjelezném, hogy kitől van a gyerek" – mondta viccesen a Mokkában a DJ, aki azt is elárulta, hogy fogják hívni kisfiát: Bence lesz, és Beninek fogják becézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.