Jöhet az újabb baba Cookyéknál

Forrás: Instagram/Szécsi Debóra -
baba terhesség Szécsi Debóra Cooky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak fél éve született meg Cooky és Debóra kisfia, Kevin, de a pár már a második babát tervezgeti.

Cooky 21 éves kedvese, Debóra fél éve adott életet a kis Kevinnek, de a család már újabb babát tervez. A műsorvezető elárulta, nem véletlenül van a házukban két gyerekszoba: szeretnék, ha hamarosan egy kislány is beköltözhetne otthonukba.

Debi és én hihetetlenül boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk, és megajándékozott bennünket a sors egy ilyen gyönyörű kisfiúval, mint Kevin. Szerencsére nagyon jó baba, imádunk szülők lenni, így természetes, hogy szeretnénk még egy picit. Én egykeként nőttem fel, s bevallom, gyerekként sokszor éreztem magam magányosnak. Ezért is szeretném, ha Kevinnek lenne egy kishúga vagy kisöccse, akire a későbbiekben mindig számíthatna. A házat is ennek megfelelően terveztük, vagyis két gyerekszoba van benne, és nem titok, hogy én mindig is vágytam egy csodaszép kislányra" – mesélte a Lokálnak.

Cookyék újabb babát szeretnének Forrás: Instagram/Szécsi Debóra

A műsorvezető hozzátette, közel az 50-hez még remek formában van, de fél attól, hogy később már nem lenne annyira fitt, ezért is szeretné, ha hamarosan megérkezne az újabb baba.

Sokan kérdezik tőlem, hogy nem érzem-e magam túl öregnek 48 évesen egy kisbabához. A válaszom erre egy határozott nem! Nagyon fitt vagyok, nem esik nehezemre a fiammal csúszni-mászni, játszani, de úgy gondolom, hogy 50 fölött mindez már terhet jelentene. Amikor 55 leszek, Kevin iskolás nagyfiú lesz, akivel már könnyebb megtervezni a mindennapokat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.