Gólyahír: megszületett Kollányi Zsuzsi kisfia

baba terhesség gólyahír szülés megszületett Kollányi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb titokban megszületett Kollányi Zsuzsi kisfia.

A legnagyobb titokban megszületett A Nagy Duett korábbi sztárjának, Kollányi Zsuzsinak a kisfia. Az énekesnő nem adott hírt a baba érkezéséről, de a Bors kiszúrta, hogy párja, Attila még a hónap elején a szülőszobáról jelentkezett be.

Nagyon köszönjük mindenkinek a gratulációt, támogatást, szeretetet! Ennél nagyobb dolog tényleg nincs! Szenzációs dolog, amit csak átélni lehet" – idézi a férfi szavait a közösségi oldalról a lap.

Őrült kísérlet, melyben a szülők együtt nevelték gyermeküket egy majombébivelhttp://www.life.hu/csalad/20180824-orult-kiserlet-melyben-a-szulok-egyutt-neveltek-gyermekuket-egy-csimpanzzal.htmlA tudósokat mindig is érdekelte, hogy mekkora a főemlősök és ez emberek intelligenciája közötti különbség. Többen voltak azon az állásponton, hogy a csimpánz csak azért nem képes beszélni, viselkedése azért tér el az emberétől, mert nem közöttünk szocializálódik. Egy igazán őrült elmélet szerint, ha egy ilyen majom egy ember gyerekkel nőne fel, olyanná válhatna, mint mi. CsaládOrigoLevetkőzött a mindenórás Kulcsár Edina: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180830-levetkozott-a-mindenoras-kulcsar-edina.htmlKulcsár Edina olyan világsztárok nyomdokaiba lépett, mint például Demi Moore vagy éppen Claudia Schiffer: hatalmas babapocakkal, csaknem meztelenül mutatta meg magát. CsaládOrigoKöltözés közben villantott várandós pocakot Pippa Middletonhttp://www.life.hu/csalad/20180830-koltozes-kozben-villantott-varandos-pocakot-pippa-middleton.htmlElső gyermekét várja Katalin hercegné húga, Pippa Middleton, akit most lesifotósok kaptak lencsevégre költözködés közben. Már szépen kerekedik a pocakja. Család--Tolvai Reni édesapjára emlékezett: megható fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180830-tolvai-reni-edesapjara-emlekezett-meghato-foto.htmlTolvai Reni ezúttal nem szexi fotót tett közzé közösségi oldalán: egy éve elhunyt édesapjára emlékezett.CsaládOrigoAngelina Jolie ügyvédet váltott: újra felveszi a kesztyűt Brad Pittel szembenhttp://www.life.hu/csalad/20180828-angelina-jolie-ugyvedet-valtott.htmlAngelina Jolie ügyvédet váltott: lehet, hogy most jön majd az igazi támadás Brad Pitt ellen. Család--Elváltak vallottak arról, mi vezetett a szakításhoz: íme, a legkülönbözőbb okokhttp://www.life.hu/csalad/20180827-elvaltak-vallottak-arrol-mi-vezetett-a-szakitashoz-ime-a-legkulonbozobb-okok.htmlA legkülönfélébb okok vezethetnek ahhoz a döntéshez egy párnál, hogy nem folytatják tovább a közös életüket: van, akinek ehhez egy banán is elég, másoknak viszont sokkal súlyosabb törést kell elszenvedniük. Íme, néhány vallomás elváltaktól az indokokról. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.