Gregor Bernadett pénz család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gregor Bernadett mindig azon dolgozik, hogy a gyermekei semmiben ne szenvedjenek hiányt, ennek ellenére folyamatos egzisztenciális félelemben él. 

Gregor Bernadett szereti biztonságban tudni a gyermekeit, rendkívül aggódós anya, így nem csoda, hogy erős benne az egzisztenciális félelem. Folyamatosan retteg.

Gregor Bernadett fél az elszegényedéstől "Forrás: TV2 "

Nem csak magamról kellett és kell a mai napig gondoskodnom, hiszen van két gyermekem!

Hot! Magazinnak

Gólyahír: megszületett Kollányi Zsuzsi kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20180830-golyahir-megszuletett-kollanyi-zsuzsi-kisfia.htmlA legnagyobb titokban megszületett Kollányi Zsuzsi kisfia. CsaládFotó: Mudra László - OrigoŐrült kísérlet, melyben a szülők együtt nevelték gyermeküket egy majombébivelhttp://www.life.hu/csalad/20180824-orult-kiserlet-melyben-a-szulok-egyutt-neveltek-gyermekuket-egy-csimpanzzal.htmlA tudósokat mindig is érdekelte, hogy mekkora a főemlősök és ez emberek intelligenciája közötti különbség. Többen voltak azon az állásponton, hogy a csimpánz csak azért nem képes beszélni, viselkedése azért tér el az emberétől, mert nem közöttünk szocializálódik. Egy igazán őrült elmélet szerint, ha egy ilyen majom egy ember gyerekkel nőne fel, olyanná válhatna, mint mi. CsaládOrigoLevetkőzött a mindenórás Kulcsár Edina: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180830-levetkozott-a-mindenoras-kulcsar-edina.htmlKulcsár Edina olyan világsztárok nyomdokaiba lépett, mint például Demi Moore vagy éppen Claudia Schiffer: hatalmas babapocakkal, csaknem meztelenül mutatta meg magát. CsaládOrigoKöltözés közben villantott várandós pocakot Pippa Middletonhttp://www.life.hu/csalad/20180830-koltozes-kozben-villantott-varandos-pocakot-pippa-middleton.htmlElső gyermekét várja Katalin hercegné húga, Pippa Middleton, akit most lesifotósok kaptak lencsevégre költözködés közben. Már szépen kerekedik a pocakja. Család--Tolvai Reni édesapjára emlékezett: megható fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180830-tolvai-reni-edesapjara-emlekezett-meghato-foto.htmlTolvai Reni ezúttal nem szexi fotót tett közzé közösségi oldalán: egy éve elhunyt édesapjára emlékezett.CsaládOrigoEzt várja el az iskola az első osztályos gyerekektől – Egy alsós pedagógus mesélhttp://www.life.hu/csalad/20180824-ezt-varja-el-az-iskola-az-elso-osztalyos-gyerekektol-interju-egy-pedagogussal.htmlKorábban írtunk arról, hogy mire számíthat az a gyermek – és természetesen a szülei –, aki most szeptemberben kezdi el az iskolát. Az alsós tanító nénivel azonban nem álltunk meg a beszélgetésben ennél. Arról is kérdeztük, hogy az iskola mit vár el egy 6 évestől, valamint hogyan segít neki abban, hogy felszabadultan tudjon a falain belül tanulni. No meg persze az órák gyakorlati részéről is megtudhatsz érdekes információkat. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.