Költözés közben villantott várandós pocakot Pippa Middleton

anyaság Pippa Middleton család várandós terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első gyermekét várja Katalin hercegné húga, Pippa Middleton, akit most lesifotósok kaptak lencsevégre költözködés közben. Már szépen kerekedik a pocakja. 

Felújította Chelsea-ben lévő otthonát Pippa Middleton és férje, James Matthews. A lesifotósok akkor kapták őket lencsevégre, amikor épp visszaköltöztek az új köntösbe öltöztetett házba.

Így pedig nemcsak a boldog párt, hanem a Katalin hercegné 43 éves testvérének pocakját is le tudták fényképezni. A kismama már nagyon szépen gömbölyödik, csodásan fest.

Pippa Middleton csodásan fest kismamaként Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

Őrült kísérlet, melyben a szülők együtt nevelték gyermeküket egy majombébivelhttp://www.life.hu/csalad/20180824-orult-kiserlet-melyben-a-szulok-egyutt-neveltek-gyermekuket-egy-csimpanzzal.htmlA tudósokat mindig is érdekelte, hogy mekkora a főemlősök és ez emberek intelligenciája közötti különbség. Többen voltak azon az állásponton, hogy a csimpánz csak azért nem képes beszélni, viselkedése azért tér el az emberétől, mert nem közöttünk szocializálódik. Egy igazán őrült elmélet szerint, ha egy ilyen majom egy ember gyerekkel nőne fel, olyanná válhatna, mint mi. CsaládOrigoTolvai Reni édesapjára emlékezett: megható fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180830-tolvai-reni-edesapjara-emlekezett-meghato-foto.htmlTolvai Reni ezúttal nem szexi fotót tett közzé közösségi oldalán: egy éve elhunyt édesapjára emlékezett.CsaládOrigoEzt várja el az iskola az első osztályos gyerekektől – Egy alsós pedagógus mesélhttp://www.life.hu/csalad/20180824-ezt-varja-el-az-iskola-az-elso-osztalyos-gyerekektol-interju-egy-pedagogussal.htmlKorábban írtunk arról, hogy mire számíthat az a gyermek – és természetesen a szülei –, aki most szeptemberben kezdi el az iskolát. Az alsós tanító nénivel azonban nem álltunk meg a beszélgetésben ennél. Arról is kérdeztük, hogy az iskola mit vár el egy 6 évestől, valamint hogyan segít neki abban, hogy felszabadultan tudjon a falain belül tanulni. No meg persze az órák gyakorlati részéről is megtudhatsz érdekes információkat. CsaládOrigoMinden egyes nap más jelmezben búcsúztatta fiát az apa az iskolabusználhttp://www.life.hu/csalad/20180829-minden-egyes-nap-mas-jelmezben-bucsuztatta-fiat-az-apa-az-iskolabusznal.htmlA kamaszok sokszor kínosnak tartják szüleik viselkedését, így volt ezzel Rain is, aki megkérte szüleit, hogy ne integessenek neki, amikor kimegy az iskolabuszhoz. Édesapja, Dale ahelyett, hogy ezt megfogadta volna, mind a 170 iskolanapon más jelmezben búcsúztatta fiát. CsaládOrigoGyerekként egyszerre két családnak is eladták őket: most egyetemre készül az ikerpárhttp://www.life.hu/csalad/20180829-gyerekkent-egyszerre-ket-csaladnak-is-eladtak-oket-most-egyetemre-keszul-az-ikerpar.html18 évesek lettek azok az amerikai ikerlányok, akik gyerekkorukban elképesztő kálvárián mentek keresztül: édesanyjuk egyszerre két örökbe fogadó párnak is eladta őket. CsaládOrigoAngelina Jolie ügyvédet váltott: újra felveszi a kesztyűt Brad Pittel szembenhttp://www.life.hu/csalad/20180828-angelina-jolie-ugyvedet-valtott.htmlAngelina Jolie ügyvédet váltott: lehet, hogy most jön majd az igazi támadás Brad Pitt ellen. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.