Steiner Kristóf és Nimrod Dagan összeházasodtak

házasság Steiner Kristóf Tel-Aviv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tel-Avivban esküdött örök hűséget egymásnak Steiner Kristóf műsorvezető, blogger és párja, Nimrod Dagan. Kristóf korábban részleteket is elárult a nagy napról. 

"A kedvenc helyünket választottuk. Nem akartunk egy olyan helyre menni, ami számunkra életidegen lenne, és nem a flancolásra akartunk rámenni" - mondta Steiner Kristóf, aki a Facebookon már közzé is tett élete legboldogabb napjáról néhány fotót.

3 fotón 3 várandósság: Rubint Réka babavárós képeket mutatotthttp://www.life.hu/csalad/20180901-rubint-reka-babavaros-terhes-kepeket-mutatott.htmlHárom fotót mutatott magáról az Instagramján Rubint Réka. A képekben közös: mindhármon babaát vár. Nézzétek! CsaládOrigoMegszületett Daniel Craig és Rachel Weisz első közös gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20180901-megszuletett-daniel-craig-es-rachel-weisz-elso-kozos-gyermeke.htmlA 48 éves színésznő még áprilisban jelentette be, hogy az 50 éves Daniel Craiggel első közös gyermeküket várják. A várandósság ideje alatt nem sokat nyilatkoztak, most azonban tudatták, megszületett a kislányuk. Család--Megszületett Oláh Gergő negyedik gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20180816-megszuletett-olah-gergo-negyedik-gyereke-kislany-anna.htmlHatalmas a boldogság Oláh Gergőéknél. Az énekes immár négyszeres édesapa. CsaládFotó: Mudra László - OrigoBikiniben mutatta meg terheshasát Voksán Virághttp://www.life.hu/csalad/20180812-bikiniben-mutatta-meg-terheshasat-voksan-virag-dj.htmlNagy lehet már a készülődés, ugyanis ősszel jön világra Voksán Virág gyermeke. A modell-dj. pocakja is rendesen kikerekedett már, az Instagramján meg is mutatta. Család--Egyelőre nem tervez esküvőt Majka és Dundikahttp://www.life.hu/csalad/20180721-egyelore-nem-tervez-eskuvot-majka-es-dundika-ilyen-a-kapcsolatuk.htmlMajkával való kapcsolatuk titkáról mesélt Dundika. A kétgyermekes anyuka azt is elmondta, hogyan állnak a házassághoz. CsaládOrigoKulcsár Edina megmutatta babája ultrahangfotójáthttp://www.life.hu/csalad/20180718-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-megmutatta-babaja-ultrahangfotojat.htmlKulcsár Edina és párja, Csuti nyár végére várja a kis Medox érkezését. A szépségkirálynő a legutóbbi ultrahangos vizsgálaton készült fotót osztotta meg Instagram-oldalán követőivel. CsaládFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.