Iskolába mentek a magyar celebgyerekek: fotók

Judy iskola iskolakezdés Erdélyi Mónika Pápai Joci Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szeptember beköszöntével a magyar hírességek gyermekeinek is becsengettek az iskolába. Nézzük, hogyan vágtak bele a nagy napba a gyerkőcök!

Szandi

Szandi szomorú arcú fiáról posztolt egy fotót a közösségi oldalára. Csabika épp tanévnyitóra készült, és láthatóan nem örült az iskolakezdésnek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kisebbik fiam indul az évnyitóra. Szerintem nincs kedve...

Szandi (@szandi_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

Judy

A Groovehouse énekesnője, Judy a tanévnyitóról töltött fel egy fotót. Kislánya, Maja elsős lett, épp az iskolapadban ül és érdeklődve nézi diáktársait.

Mérai Kata

A Barátok közt sztárját, Mérai Katát is nagyon meghatotta az iskolakezdés, kisfiát fotózta le iskolatáskával.

Pápai Joci

Pápai Joci kisfia is iskolás lett. Bár a közösségi oldalára feltöltött fotó alapján nyugodtan kijelenthetjük, Zalán ennek nem nagyon örül...

Erdélyi Mónika

Mónikáék vidáman fogadták az iskolakezdést, az Instagramra feltöltött fotón a mindig mosolygós Mollika tankönyveivel együtt látható.

Lilu

Lilu is meghatottan osztotta meg az Instagram oldalán, hogy Dávid iskolába ment.

D. Tóth András

Szalad az idő: D. Tóth András kislánya, Anna már óvodás lett. A büszke apuka a nagy napról posztolt is a közösségi oldalára.

Dobó Ági

Dobó Ági is nagyon büszke, ugyanakkor kissé szomorú is: a kis Nataniel bölcsis lett.

Hódi Pamela moziban romantikázott kedvesével: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180903-hodi-pamela-moziban-romantikazott-kedvesevel-foto.htmlMár hónapok óta tudni lehet, hogy Berki Krisztiánhoz hasonlóan Hódi Pamela is újra szerelemre lelt Tóth Bence focista személyében. Nem sokszor mutatja meg a férfit közösségi oldaln, ám most kivételt tett. TV + SztárokOrigoVisszatér az Éjjel-Nappal Budapestbe Törőcsik Dánielhttp://www.life.hu/sztarok/20180903-visszater-az-ejjel-nappal-budapestbe-torocsik-daniel-enb-kristof.htmlVisszatér a sorozatba az Éjjel-Nappal Budapest korábbi szereplője, Törőcsik Dániel, azaz ÉNB Kristóf. TV + SztárokOrigoVajna Timi félmeztelen szelfin pózolhttp://www.life.hu/sztarok/20180902-vajna-timi-felmeztelen-szelfin-pozol-instagram.htmlVan, aki segítene Timinek az öltözésben vagy vetkőzésben...TV + SztárokOrigoÍgy napfürdőzik bikiniben Geszler Dorottya: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180902-igy-napfurdozik-bikiniben-geszler-dorottya.htmlGeszler Dorottya ismét egy bikinis fotóval lepte meg követőit. TV + Sztárok--Napi 1000 forintból él a Neoton Família volt énekesnője, Pál Évahttp://www.life.hu/sztarok/20180902-napi-1000-forintbol-el-a-neoton-familia-volt-enekesnoje-pal-eva.html--Diana hercegnőről eddig nem ismert fotót tett közzé barátnője Rose Moncktonhttp://www.life.hu/sztarok/20180902-diana-hercegnorol-eddig-nem-ismert-fotot-tett-kozze-baratnoje-rose-monckton-a-twitteren.htmlDiana halálának 21. évfordulója alkalmából egyik közeli barátnője, Rose Monckton közzétett egy fotót, ahol a kép mellett azt is elmondta, miként emlékszik a hercegnőre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.