Oláh Gergő megmutatta, hogyan altatja újszülött gyermekét

Forrás: Múzeumok Éjszakája -
család apaság gyermek Oláh Gergő újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben született meg Oláh Gergő énekes negyedik gyermeke. Az édesapa pedig most azt is megmutatta, hogyan altatja az újszülött csöppséget.

Meghitt családi pillanatot osztott meg közösségi oldalán Oláh Gergő énekes, akinek nemrégiben született meg negyedik gyermeke.

Úgy tűnik, az édesapa kiveszi a részét a gyermeknevelésből, Insta-storyba töltött fel egy videót, melyen újszülött kislányát tartja kezében.

"Végre én altatom el" - áll a vidóhoz mellékelt feliraton.

Oláh Gergő altatja gyermekét Forrás: Instagram/Oláh Gergő

Szinetár Dóra 16 éve viszi iskolába gyermekeithttp://www.life.hu/csalad/20180903-szinetar-dora-16-eve-viszi-iskolaba-gyermekeit.htmlCsodás mosollyal kezdte meg az újabb iskolaévet Szinetár Dóra színésznő. Közösségi oldala követőinek elárulta, hanyadik évét kezdi meg, iskolába járó édesanyaként. CsaládOrigoIskolába mentek a magyar celebgyerekek: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180903-iskolaba-mentek-a-magyar-celebgyerekek-szandi-judy-papai.htmlA szeptember beköszöntével a magyar hírességek gyermekeinek is becsengettek az iskolába. Nézzük, hogyan vágtak bele a nagy napba a gyerkőcök! CsaládOrigoÍgy néz ki bikiniben a terhes Pippa Middleton: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180903-igy-nez-ki-bikiniben-a-terhes-pippa-middleton.htmlPippa Middleton bikiniben mutatta meg gömbölyű terhespocakját: várandósan is csinos Katalin hercegné testvére. Család--Rajzfilmsorozatok, amiket a gyerek mellett, a szülő is élvezhttp://www.life.hu/csalad/20180831-rajzfilmsorozatok-amiket-a-gyerek-es-a-szulo-is-elvezettel-nez.htmlSzámtalan mesecsatorna, és ezen belül rajzfilmsorozat várja, hogy a gyerekek leüljenek a tévé elé. Szülőként azonban a legtöbb untat vagy épp idegesít – mint arról korábban már írtunk. Most nézzünk meg pár olyat, melyet kicsik és nagyok is élvezettel néznek meg. CsaládOrigoElképesztően hasonlítanak egymásra Ada ikerfiai: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180902-elkepesztoen-hasonlitanak-egymasra-ada-ikerfiai.htmlPintér Adrienn Ada megmutatta ikreit. A fiúk elképesztően hasonlítanak egymásra, és nem mellesleg édesanyjukra is. CsaládOrigoKözös fotót posztolt Kulcsár Edinával Csutihttp://www.life.hu/csalad/20180902-kozos-fotot-posztolt-a-varandos-kulcsar-edinaval-csuti.htmlBármelyik pillanatban megszülethet Kulcsár Edina és Csuti babája. A türelmetlen édesapa közös fotót posztolt. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.