Kenguruba tette kislányát az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja: kapott a kommentelőktől

baba komment Éjjel-nappal Budapest hordozó RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja, Cséffalvay Dorka kenguruba tette kislányát, és ennél nagyobb hibát nem is véthetett volna: nekiestek a kommentelők.

Anyuka lett az Éjjel-nappal Budapest egykori Mayája, ám a kicsiről túl sok képet eddig nem mutatott Instagram-oldalán. A napokban azonban közzétett egy fotót kislányáról, ahogy édesapja kenguruban hordozza. Nem kellett sok, a kommentelők máris nekiestek az anyukának - szúrta ki a Blikk.

Dr. Párkai - Cséffalvay Dorka (@dorkacseffalvay) által megosztott bejegyzés,

  • "Kenguruban, kifelé... Szomorú"
  • "Nem lehet jó úgy kifele lógni"
  • "Egyáltalán nem egészséges a babának"
  • "Reméljük nem lesz baja szegényke csípőjének a szeméremcsontnál való felakasztástól, himbálódzó lábakkal lógatva, ráadásul kifele"

Természetesen Dorkának is megvolt a válasza. "

Szerintem senki nem csinálja rosszul, azért mert másképp csinálja,

Helyzetek, amikor bedobnál egy sört, de nem tehetedhttp://www.life.hu/csalad/20180803-helyzetek-amikor-bedobnal-egy-sort-de-nem-lehet.htmlNyáron mindenki valami finom hideg frissítőre vágyik. Ennek tárgya felnőttként gyakran egy pohár fröccs, vagy egy jéghideg sör. Sajnos azonban sok olyan helyzet van, amikor nem engedhetjük meg magunknak, még ezt a kevés kis alkoholt sem. CsaládOrigoA kávéfogyasztás alapszabályai – Így idd a feketét!http://www.life.hu/csalad/20180901-a-kavefogyasztas-alapszabalyai-a-kave-hatasai.htmlA kávé az egyik legelterjedtebb drog, amit világszerte fogyasztanak az emberek, sőt függnek tőle. Nem kell azonban megijedned, semmiféle tartós károsodást nem okoz a szervezetben, sőt. Persze csak akkor, ha megfelelő keretek között és egészségi állapot mellett hódolsz a nemes szenvedélynek. CsaládOrigoElképesztően hasonlítanak egymásra Ada ikerfiai: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180902-elkepesztoen-hasonlitanak-egymasra-ada-ikerfiai.htmlPintér Adrienn Ada megmutatta ikreit. A fiúk elképesztően hasonlítanak egymásra, és nem mellesleg édesanyjukra is. CsaládOrigoSzinetár Dóra 16 éve viszi iskolába gyermekeithttp://www.life.hu/csalad/20180903-szinetar-dora-16-eve-viszi-iskolaba-gyermekeit.htmlCsodás mosollyal kezdte meg az újabb iskolaévet Szinetár Dóra színésznő. Közösségi oldala követőinek elárulta, hanyadik évét kezdi meg, iskolába járó édesanyaként. CsaládOrigoIskolába mentek a magyar celebgyerekek: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180903-iskolaba-mentek-a-magyar-celebgyerekek-szandi-judy-papai.htmlA szeptember beköszöntével a magyar hírességek gyermekeinek is becsengettek az iskolába. Nézzük, hogyan vágtak bele a nagy napba a gyerkőcök! CsaládOrigoÍgy néz ki bikiniben a terhes Pippa Middleton: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180903-igy-nez-ki-bikiniben-a-terhes-pippa-middleton.htmlPippa Middleton bikiniben mutatta meg gömbölyű terhespocakját: várandósan is csinos Katalin hercegné testvére. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.