Közös fotó készült Brooke Shieldsről és tinédzser lányáról

közös fotó tinédzser lány Brooke Shields család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritka felvétel készült Brooke Shieldsről: a szép színésznőt 12 éves nagylányával együtt fotózták.

Az 53 éves Brooke Shields tinédzser korú lányával a napokban egy lovas rendezvényen jelent meg New Yorkban. Az immár 12 esztendőssé cseperedett vörös hajú Grier hatalmasat nőtt és elképesztően hasonlít az édesanyjára.

A páros nagyon csinos volt és vidáman pózolt a fotósoknak.

Brooke Shields és nagylánya, Grier Henchy Forrás: Getty Images/2018 Sonia Moskowitz/Sonia Moskowitz
A kávéfogyasztás alapszabályai – Így idd a feketét!http://www.life.hu/csalad/20180901-a-kavefogyasztas-alapszabalyai-a-kave-hatasai.htmlA kávé az egyik legelterjedtebb drog, amit világszerte fogyasztanak az emberek, sőt függnek tőle. Nem kell azonban megijedned, semmiféle tartós károsodást nem okoz a szervezetben, sőt. Persze csak akkor, ha megfelelő keretek között és egészségi állapot mellett hódolsz a nemes szenvedélynek. CsaládOrigoKözös fotót posztolt Kulcsár Edinával Csutihttp://www.life.hu/csalad/20180902-kozos-fotot-posztolt-a-varandos-kulcsar-edinaval-csuti.htmlBármelyik pillanatban megszülethet Kulcsár Edina és Csuti babája. A türelmetlen édesapa közös fotót posztolt. CsaládOrigoSzinetár Dóra 16 éve viszi iskolába gyermekeithttp://www.life.hu/csalad/20180903-szinetar-dora-16-eve-viszi-iskolaba-gyermekeit.htmlCsodás mosollyal kezdte meg az újabb iskolaévet Szinetár Dóra színésznő. Közösségi oldala követőinek elárulta, hanyadik évét kezdi meg, iskolába járó édesanyaként. CsaládOrigoSteiner Kristóf és Nimrod Dagan összeházasodtakhttp://www.life.hu/csalad/20180902--kristof-joseph-steiner-nimrod-dagan-oszehazasodtak.htmlTel-Avivban esküdött örök hűséget egymásnak Steiner Kristóf műsorvezető, blogger és párja, Nimrod Dagan. Kristóf korábban részleteket is elárult a nagy napról. CsaládOrigo3 fotón 3 várandósság: Rubint Réka babavárós képeket mutatotthttp://www.life.hu/csalad/20180901-rubint-reka-babavaros-terhes-kepeket-mutatott.htmlHárom fotót mutatott magáról az Instagramján Rubint Réka. A képekben közös: mindhármon babaát vár. Nézzétek! CsaládOrigoJöhet a közös baba Polyák Lilláéknálhttp://www.life.hu/csalad/20180831-johet-a-kozos-baba-polyak-lillaeknal-gomori-andras-mate.htmlBabát tervez Polyák Lilla és fiatal férje, Gömöri András Máté. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.