Csobot Adél szerint párja, Istenes Bence tökéletes családapa

Forrás: Instagram/Csobot Adél -
Csobot Adél gyerekek Istenes Bence család apaság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél elárulta, párja, Istenes Bence nagyon jó édesapa, mindenben lehet rá számítani.

Immár két közös gyermeket nevel Csobot Adél és Istenes Bence. Bár a műsorvezető nagyon elfoglalt, idehaza és Németországban is vezet műsort, jut ideje arra is, hogy a családdal foglalkozzon. Az énekesnő elmondása szerint párja tökéletes családapa.

Felnézek Bencére, értékelem és megbecsülöm azt, hogy mennyire ösztönösen jön belőle minden apai érzés és gondolat. Ő tényleg az, aki az első pillanattól kezdve, viccesen szólva, kikapja a nővér kezéből a gyereket, hogy megfürdethesse és felöltöztethesse. Nálunk nincsenek külön anyás és apás feladatok. Ugyanakkor apás programok természetesen vannak, főleg, mert a kicsik számára nagyon „menő" apával lógni és fiús dolgokat csinálni" – mesélte a Blikknek.

Csobot Adél és Istenes Bence tökéletesen kiegészítik egymást Forrás: Instagram/Csobot Adél

Csobot Adél elárulta, ketten tökéletesen kiegészítik egymást, és mindenben együttműködnek.

Mint ahogy ahhoz is két ember szükséges, hogy egy gyermek megszülethessen, a további létben is fontos, hogy a két fél együttműködjön. Én úgy érzem, nálunk nincs apa anya nélkül és nincs anya apa nélkül. Számomra az apa a segítséget és a támaszt jelenti."

Stohl András családja két taggal is bővülhttp://www.life.hu/sztarok/20180905-stohl-andras-csaladja-ket-taggal-is-bovul.htmlStohl András végre nyilatkozott magánéletéről, és új párjáról is. Kiderült, hogy két taggal is bővül hamarosan a családjuk.TV + Sztárok--Sebestyén Balázs feleségével való kezdeti viszonyáról mesélt: ritka pillanathttp://www.life.hu/sztarok/20180905-sebestyen-balazs-felesegevel-valo-kezdeti-viszonyarol-meselt-ritka-pillanat.htmlSebestyén Balázs ritkán mesél magánéletéről, ám ezúttal beavatott minket abba, hogyan ismerekedett meg feleségével, Vikivel.TV + SztárokOrigoKefir és szerelme, Mariann a Nyerő Páros című műsorban a szakítást fontolgattákhttp://www.life.hu/sztarok/20180905-kefir-es-szerelme-mariann-a-nyero-paros-cimu-musorban-a-szakitast-fontolgattak.htmlA Nyerő Páros című műsorban Kefír is részt vett szerelmével, Mariannal ám a játék nem úgy hatott rájuk, ahogy gondolták: már a szakítás gondolata is szóba került köztük... TV + SztárokOrigoÍme azok a híres nők, akiknek volt viszonyuk testőrükkel: Dianától Heidi Klumighttp://www.life.hu/sztarok/20180904-ime-azok-a-hires-nok-akiknek-volt-viszonyuk-testorukkel.htmlHiába ismerik őket sokan, elszigetelten és magányosan élnek, és hiába van párkapcsolatuk, akkor is egyedül vannak: az ismert emberek élete sok esetben ilyen, így nem csoda, ha azzal az emberrel alakítanak ki intim viszonyt, aki ott van mellettük, az erős férfival, aki képes őket megvédeni, vagyis a testőrükkel. Nem egy példát láthattunk már erre, íme, néhány sztár, akinek volt kapcsolata őrzőjével. TV + SztárokOrigoDögös fotókkal lepte meg rajongóit Adahttp://www.life.hu/sztarok/20180904-dogos-fotokkal-lepte-meg-rajongoit-ada-pinter-adrienn.htmlMég a rajongói sem ismertek rá Adára, aki elképesztően dögös fotókat osztott meg magáról a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoVictoria Beckham vallott kapcsolatukról: reagált a válásról szóló pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20180904-victoria-beckham-vallott-kapcsolatukrol-reagalt-a-valasrol-szolo-pletykakra.htmlLegutóbb júniusban lehetett olvasni arról, hogy Victoria és David a válás szélére kerültek. A divattervező most kivételesen reagált a pletykákra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.