Bizarr anya-fia fotók, melyek túlzott szexuális töltettel bírnak

bizarr szexuális szülő fiú intim anya-fia kapcsolat gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Milyen egy meghitt anya-fia kép? Kedvesen ölelkeznek, összebújnak, talán mosolyognak. Ám, nem minden szülő érzi ezt elegendőnek. Sokakat az is felháborít, ha egy szülő gyermekét a száján puszilja meg. Nos, a következőkben már-már a jó ízlés határát súroló fotókat mutatunk, melyek magukkal hozzák a kérdést: miért?

Anyák, akik szerelmesek lettek a saját gyerekükbe

A genetikai szexuális vonzerőről viszonylag ritkán esik szó, hiszen a szülő-gyermek közti testi viszony tabunak számít. Ám az esetek számát tekintve a GSA gyakoribb, mint hinnénk. Fontos leszögezni, hogy ez nem egyenlő a pedofíliával és egyéb gyermekek ellen elkövetett szexuális visszaéléssel. Tovább...

Egy anya a női minta fia szemében. Az a feladata, hogy megtanítsa, miként lehet felelősségteljes, előzékeny és gondoskodó férfi. Azzal, ha egy anya túl intim, túl közeli kapcsolatot ápol fiú gyermekével, az torzíthatja ítélőképességét, sőt, egyfajta uralkodási rítust feltételez. Ez az egészségtelen kapcsolat pedig a későbbiekben kihathat a felnőtt gyerek párkapcsolataira, magabiztosságára, az életben való boldogulására is.

Kattints a képre, és nézd meg a galériánkat:

Forrás: healthfitnesscare.us

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.