műsorvezető rádió várandós Mák Kata állapotos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Music FM népszerű műsorvezetője, Mák Kata néhány napja ünnepelte születésnapját. Az ebből az alkalomból posztolt fotón pedig láthatjuk, hogy hamarosan édesanya lesz. 

"Boldog születésnapot a mi Mák Katánknak!" - írta a Music FM csapata ahhoz a fotóhoz, melyet Facebook-oldalukra töltöttek fel. Ezzel köszöntötték népszerű műsorvezetőjüket a nagy nap alkalmából.

A képen pedig nemcsak azt láthatjuk, Mák Kata milyen vidáman mosolyog tortájával, hanem testhez simuló ruhájában azt is látni lehet, hogy gyermeket vár. Szépen gömbölyödik a kismama pocakja.

A globális felmelegedést kevesebb gyermek születésével lehetne megakadályoznihttp://www.life.hu/csalad/20180904-a-globalis-felmelegedest-eghajlatvaltozast-kevesebb-gyermek-szuletesevel-lehetne-megakadalyozni.htmlAz éghajlatváltozás elleni küzdelemben sok minden felmerül, amivel könnyíthetnénk a Földre nehezedő terheken. Van azonban egy, amely bár logikus, mégis, csupán a felvetése megbotránkoztatja az emberek többségét. Ez pedig nem más, mint a kevesebb gyermek vállalása, mely hasznosságát egyébiránt egy friss tanulmány is alátámasztja. CsaládOrigoGyörgy herceg első iskolai napjáról többé nem láthatunk fotóthttp://www.life.hu/csalad/20180906-gyorgy-herceg-elso-iskolai-napjarol-tobbe-nem-lathatunk-fotot.htmlGyörgy herceg első iskolai napján eddig készült hivatalos fotó, de ezt a hagyomány idén megszakítják a szülei. Család--Állva szoptatott az édesanya a vonaton, mert az utasok nem adták át a helyükethttp://www.life.hu/csalad/20180906-allva-szoptatott-az-edesanya-a-vonaton-mert-az-utasok-nem-adtak-at-a-helyuket.htmlRengeteg fiatal utazott a vonaton, de egyikük sem adta át a helyét annak az édesanyának, akinek állva kellett szoptatnia gyermekét. Az interneten osztotta meg történetét. Család--Második babájával várandós Kovács Katalin kajakoshttp://www.life.hu/csalad/20180906-masodik-babajaval-varandos-kovacs-katalin-kajakos-sportolo.htmlKözösségi oldalán jelentette be a gólyahírt Kovács Katalin olimpiai bajnok kajakos: miszerint második gyermekével várandós. Család--Ne engedd el a felhőtlen nyarat - Unikornisfánk-recepthttp://www.life.hu/csalad/20180903-szivarvanyszinu-sutemeny-recept-unikornis-fank.htmlA nyár a pezsgés, a színek és az élvezetek évszaka. Bár már érezni az ősz lassú érkeztét, a konyhádban még ne engedj a sütőtökös recepteknek. Készíts egy hihetetlenül impulzív süteményt: az unikornisfánkokkal nem csupán a gyerekeknél lesz sikered. CsaládOrigoJóképű tinédzser lett Liz Hurley fiából: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180905-jokepu-tinedzser-lett-liz-hurley-fiabol.htmlFriss fotó készült Liz Hurley tinédzser fiáról: Damian elképesztően hasonlít édesanyjára és nem mellesleg nagyon jóképű. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.