Gönczi Gábor úgy gondolja, sikeres apának lenni a legnehezebb

Gönczi Gábor Tények család apaság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gönczi Gábor élete legfontosabb telefonhívásának érezte, amikor a Tények híradósának hívták, ám most azt is elmondta, hogy mi az, ami a legnehezebb számára. 

A Ténykeg híradósa, Gönczi Gábor úgy érzi, hogy pont jó életkorban lett édesapa, hiszen már olyan szakaszban tart az élete, amikor nem rohan, nem épít házat, van ideje a gyermekre. Mégis élete legnehezebb feladatának tartja az apaságot.

"Szoktál tőlem kérdezni, hogy mit akarok még elérni, számomra mi a siker. És azt szoktam mondani, hogy sikeres apuka akarok lenni. És rájöttem, hogy ez a legnehezebb, az összes dolog közül, amibe belefogtam, sikeres apukának lenni" - mesélte Gönczi Gábor. Mint mondta: kisfia, Áron a legdurvább korszakban van, most kétéves.

"Semmi nem jó úgy, ahogy én szeretném, ahogy én kérem" - folytatta a híradós, aki úgy érzi, most türelemmel, alázattal kell gyermekével viselkednie. "Életem legnehezebb feladata sikeres apukának lenni, sikeres apuka akarok lenni. Akarok nagyon sok időt vele lenni" - szögezte le Gönczi Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.