Kate Hudson mutatta meg, mekkora várandós pocakja

terhesség Kate Hudson mindenórás bikini várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan világra hozza harmadik gyermekét színésznő. Most bikiniben mutatta meg mindenórás pocakját. 

Bikiniben áll a fürdőszobájában a mindenórás Kate Hudson színésznő. Bár köntöst is visel, látni engedi pocakját, hamarosan világra hozza harmadik gyermekét.

A színésznő áprilisban jelentette be, hogy várandós zenész kedvesétől, Danny Fujikawától. Előző kapcsolatából 2 fia született Ryder Robinson és Bingham Hawn Bellamy.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#Outie ☺️

Kate Hudson (@katehudson) által megosztott bejegyzés,

Som-Balogh Edina elárulta, mit jelent neki fia ölelésehttp://www.life.hu/csalad/20180907-sombalogh-edina-elarulta-mit-jelent-neki-fia-olelese.htmlA Barátok közt sztárja, Som-Balogh Edina már két kisgyermek boldog édesanyja. Közösségi oldalán rendszeresen megmutatja őket, most egy megható fotóval rukkolt elő. CsaládOrigoKislánya született Robbie Williamsnek: béranya hordta ki a gyermekethttp://www.life.hu/csalad/20180907-kislanya-szuletett-robbie-williamsnek-beranya-hordta-ki-a-gyermeket.htmlA legnagyobb titokban lett öttagú Robbie Williams családja: kislányuk született béranya által. Család--Így sziesztázik másfél hónapos babájával Németh Dorottya fitneszvilágbajnok: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180907-igy-sziesztazik-masfel-honapos-babajaval-nemeth-dorottya-fitneszvilagbajnok.htmlMegmutatta alig másfél hónapos tündéri kisfiát Németh Dorottya fitneszvilágbajnok. CsaládOrigoTitkos esküvőt szervezett Fésűs Nellynek Vajtó Lajoshttp://www.life.hu/csalad/20180907-titkos-eskuvot-szervezett-fesus-nellynek-vajto-lajos.htmlFésűs Nelly és párja, Vajtó Lajos 8 éve alkotnak egy párt, egy közös kislányuk is született már, ám a férfi még a kapcsolatuk elején kijelentette, nősülésre sosem adja majd a fejét. A közelmúltban azonban mégis egy titkos esküvőn kimondták a boldogító igent.Család--Csobot Adél megmutatta, hogyan nézett ki a szülőszobábanhttp://www.life.hu/csalad/20180906-csobot-adel-megmutatta-hogyan-nezett-ki-a-szuloszobaban.htmlCsobot Adél igazán intim fotót mutatott követőinek: betekintést engedett egy szülőszobai pillanatba. CsaládOrigoGyermeket vár Mák Kata rádiós műsorvezetőhttp://www.life.hu/csalad/20180906-gyermeket-var-mak-kata-radios-musorvezeto.htmlA Music FM népszerű műsorvezetője, Mák Kata néhány napja ünnepelte születésnapját. Az ebből az alkalomból posztolt fotón pedig láthatjuk, hogy hamarosan édesanya lesz. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.