Rippel Feriéknél akár három baba is jöhet

baba családalapítás Rippel Ferenc gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rippel Feri elárulta, akár három babát is bevállalna kedvesével, Vikivel.

Rippel Feri és kedvese, Viki februárban találtak egymásra. Nem zavarja őket a köztük lévő 26 évnyi korkülönbség, nagyon boldogok együtt. A pár most a FEM3 vendége volt és a tévékamerák előtt elárulták, egyelőre nem dolgoznak a babaprojekten, de terveznek családot, és azt sem zárják ki, hogy akár három gyermekük szülessen.

Szerepel a tervek között baba, mi beszélgettünk már róla, de ez nem azt jelenti, hogy már holnap... Örülünk, hogy egymásra találtunk, ez az állapot jó, nagyon szeretjük ezt a tisztaságot, ahogyan megéljük ezt a kapcsolatot. És ebben szerepel egy baba, vagy kettő, vagy három... De hogy az mikor jön, azt nem tudjuk."

Sztárok, akikről kiderült, pocsékok az ágyban: Eminem és Jennifer Aniston is kapott kritikát (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180907-sztarok-akikrol-kiderult-pocsekok-az-agyban-eminem-es-jennifer-aniston-is-kapott-kritikat.htmlHa valamit, ezt biztosan nem tennék közzé magukról a sztárok, de sajnos az egykori partnereknek sokszor jár el a szája. Így bizony az ágyban nyújtott teljesítményük sem marad titok, ami csak akkor baj, ha valaki nem volt lenyűgöző. Az ebben a listában szereplő hírességekről márpedig az a hír járja, hogy nem volt kielégítő a teljesítményük. TV + Sztárok--Ganxsta Zolee-t nem érdekli az egészséges életmódhttp://www.life.hu/sztarok/20180907-ganxsta-zoleet-nem-erdekli-az-egeszseges-eletmod.htmlBár kislánya születésével sokat változott Ganxsta Zolee élete, a szabadszájú rappert továbbra sem izgatja, mennyire él egészséges életmódot. Elmondása szerint mindenkinek úgy kell élnie, hogy jól érezze magát, ő pedig éppen ezt teszi. TV + Sztárok--Sarka Kata ujján gyűrű csillog: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180907-sarka-kata-ujjan-gyuru-csillog.htmlSarka Kata legutóbbi fotóján jól látszik, hogy gyűrűsujját bizony egy ékszer díszíti. Vajon ez az, aminek tűnik? TV + SztárokOrigoKoholák Alexa is showkirálynő lesz a Csak show és más semmi című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180907-koholak-alexa-is-showkiralyno-lesz-a-csak-show-es-mas-semmi-cimu-musorban.htmlLassan lehull a lepel a hamarosan induló Csak show és más semmi című műsor minden szereplőjéről. Most kiderült, hogy Koholák Alexa is showkirálynő lesz. TV + Sztárok--Hosszú Katinka Kazanyból posztolt: izgatottan várja a versenythttp://www.life.hu/sztarok/20180907-hosszu-katinka-kazanybol-posztolt-izgatottan-varja-a-versenyt.htmlHosszú Katinka Kazanyból jelentkezett be a közösségi oldalán, már nagyon várja, hogy elkezdődjön következő versenye. TV + SztárokOrigoEsztergályos Cecília és Spáh Dávid is reagált Ádám Tamás halálhírérehttp://www.life.hu/sztarok/20180907-esztergalyos-cecilia-es-spah-david-is-reagalt-adam-tamas-halalhirere.htmlTragikus hirtelenséggel hunyt el Ádám Tamás színész, mindössze 66 évesen. Barátait teljesen letaglózta a színész halálának híre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.