Titkos esküvőt szervezett Fésűs Nellynek Vajtó Lajos

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
esküvő Vajtó Lajos Fésűs Nelly titkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fésűs Nelly és párja, Vajtó Lajos 8 éve alkotnak egy párt, egy közös kislányuk is született már, ám a férfi még a kapcsolatuk elején kijelentette, nősülésre sosem adja majd a fejét. A közelmúltban azonban mégis egy titkos esküvőn kimondták a boldogító igent.

Hatalmas meglepetés érte Fésűs Nellyt, aki nem tudta, hogy barátnője esküvője helyett a sajátjára megy. Vajtó Lajos, a színésznő szerelme titokban rendezte meg az egész ceremóniát.

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"A hivatalba lépve hangosan megkérdezte egy alkalmazott, hogy melyik esküvőre jöttünk, még a hölgy nevét is kimondta, így aztán abszolút nem sejtettem semmit. Ott állt a barátnőm minket várva, azt füllentette, lesz még egy fotózás, majd hirtelen a kezembe nyomta a menyasszonyi csokrot, és arra kért, segítsek neki, mert beleakadt a ruhája a cipőjébe. Aztán megszólalt a zene, és az anyakönyvvezető megkérte az ifjú párt, hogy fáradjanak hozzá. Felnéztem és megláttam, hogy a terem a rokonaimmal és barátaimmal van tele, majd jön felém életem értelme, a gomblyukában ugyanolyan rózsával, mint az én csokrom. Ekkor fogtam csak fel, hogy mi történik" - mesélte a Bestnek Nelly.

Csobot Adél megmutatta, hogyan nézett ki a szülőszobábanhttp://www.life.hu/csalad/20180906-csobot-adel-megmutatta-hogyan-nezett-ki-a-szuloszobaban.htmlCsobot Adél igazán intim fotót mutatott követőinek: betekintést engedett egy szülőszobai pillanatba. CsaládOrigoGyörgy herceg első iskolai napjáról többé nem láthatunk fotóthttp://www.life.hu/csalad/20180906-gyorgy-herceg-elso-iskolai-napjarol-tobbe-nem-lathatunk-fotot.htmlGyörgy herceg első iskolai napján eddig készült hivatalos fotó, de ezt a hagyomány idén megszakítják a szülei. Család--8 éve házasodott össze Ördög Nóra és Nánási Pál: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180905-8-eve-hazasodott-ossze-ordog-nora-es-nanasi-pal.htmlNyolcadik házassági évfordulójuk alkalmából egy régi fotót posztolt közösségi oldalára Ördög Nóra. Család--Ne engedd el a felhőtlen nyarat - Unikornisfánk-recepthttp://www.life.hu/csalad/20180903-szivarvanyszinu-sutemeny-recept-unikornis-fank.htmlA nyár a pezsgés, a színek és az élvezetek évszaka. Bár már érezni az ősz lassú érkeztét, a konyhádban még ne engedj a sütőtökös recepteknek. Készíts egy hihetetlenül impulzív süteményt: az unikornisfánkokkal nem csupán a gyerekeknél lesz sikered. CsaládOrigoOláh Gergő megmutatta, hogyan altatja újszülött gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20180903-olah-gergo-megmutatta-hogyan-altatja-ujszulott-gyermeket.htmlNemrégiben született meg Oláh Gergő énekes negyedik gyermeke. Az édesapa pedig most azt is megmutatta, hogyan altatja az újszülött csöppséget. CsaládÁllva szoptatott az édesanya a vonaton, mert az utasok nem adták át a helyükethttp://www.life.hu/csalad/20180906-allva-szoptatott-az-edesanya-a-vonaton-mert-az-utasok-nem-adtak-at-a-helyuket.htmlRengeteg fiatal utazott a vonaton, de egyikük sem adta át a helyét annak az édesanyának, akinek állva kellett szoptatnia gyermekét. Az interneten osztotta meg történetét. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.