A Jóban Rosszban színészének, Suhajda Dánielnek megszületett a harmadik gyermeke

Forrás: Facebook/Jóban Rosszban -
Suhajda Dániel Születés Jóban Rosszban gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy örömmel számolt be a Jóban rosszban színésze, Suhajda Dániel arról, hogy megszületett a harmadik gyermeke. 

Megszületett Suhajda Dániel, a Jóban Rosszban sztárjának harmadik gyermeke, Bella. A színész a Mokkában árult el pár részletet gyermekének világra jöveteléről. Mint megtudhattuk, a kicsi szeptember 10-én reggel látta meg a napvilágot, és a büszke apuka ismét bent volt a szülőszobában. „A világ egyik legnagyobb csodája" - mondta a színész.

Képezd magad tovább GYES alatt – Tanulni baba melletthttp://www.life.hu/csalad/20180910-kepezd-magad-tovabb-gyes-alatt-tanulni-baba-mellett-nem-lehetetlen.htmlGyorsan változó világban élünk, ezért a közép- és a felsőfokú tanulmányok elvégzése után sem hagyhatjuk porosodni tudásunkat. Az élet akkor sem áll meg, ha az embernek gyereke születik. Három édesanya mesél most arról, hogyan tudtak vizsgákra és beszámolókra készülni egy-két kisgyermek mellett. CsaládOrigoKét menhelyi kutyát fogadott örökbe Farkasházi Rékahttp://www.life.hu/csalad/20180911-ket-menhelyi-kutyat-fogadott-orokbe-farkashazi-reka.htmlFarkasházi Réka nyár elején adott életet kislányának, de nemrég ismét bővült a családjuk ráadásul két taggal. Család--Szinetár Dóra lefotózta édesdeden alvó fiaithttp://www.life.hu/csalad/20180911-szinetar-dora-lefotozta-edesdeden-alvo-fiait.htmlSzinetár Dóra idilli pillanatokat örökített meg a közösségi oldalán: lefotózta fiait, amint egymást ölelve alszanak. CsaládOrigo26 évesen jött rá, hogy transznemű - Apja a végsőkig kiáll gyermeke melletthttp://www.life.hu/csalad/20180910-26-evesen-jott-ra-hogy-transznemu-apja-colin-mochrie-a-vegsokig-kiall-gyermeke-mellett.htmlAbban, hogy egy apa kedves családi fotóval köszönti lányát annak 28. születésnapján, nincs semmi különleges. Ám, ha a lánya, pár éve még a fia volt, úgy már könnyen trollok és más, elfogadásra képtelen emberek céltáblájává válhat. CsaládOrigoKovács Kati elárulta, hogy fogják hívni születendő gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20180910-kovacs-kati-elarulta-hogy-fogjak-hivni-szuletendo-gyermeket.htmlMásodik gyermekével várandós Kovács Kati, olimpiai bajnok kajakos. Elárulta, hogy kislányt vagy kisfiút hord a szíve alatt. Család--Bizarr anya-fia fotók, melyek túlzott szexuális töltettel bírnakhttp://www.life.hu/csalad/20180906-bizarr-anyafia-kepek-melyek-tulzott-szexualis-toltettel-birnak.htmlMilyen egy meghitt anya-fia kép? Kedvesen ölelkeznek, összebújnak, talán mosolyognak. Ám, nem minden szülő érzi ezt elegendőnek. Sokakat az is felháborít, ha egy szülő gyermekét a száján puszilja meg. Nos, a következőkben már-már a jó ízlés határát súroló fotókat mutatunk, melyek magukkal hozzák a kérdést: miért? CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.