Kóbor János Születés unoka család gyermek nagypapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lánya született Kóbor János fiának. A zenész nagyon örül a család új tagjának, ám a klasszikusnak vélt nagypapaszereppel továbbra sem tud azonosulni. 

"Hétfő hajnalban csörgött a telefon, rögtön tudtuk, hogy Dani hív minket. Izgatottan kiabálta a kagylóba, hogy megszületett a kislánya, Hanga Szófia, aki egy makkegészséges, gyönyörű hajas baba, igazi kis Kóbor" - mesélte a Lokálnak Kóbor János, fiának ugyanis gyermeke született. Családját sok öröm érte mostanában, hiszen felesége, Zsóka lányának, Titanillának is nemrégiben született lánya.

Megszületett Kóbor János fiának kislánya Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A kisdedet otthon nézik majd meg, nagyon kíváncsiak rá. A zenész elárulta, hogy Hanga Szófia születését leginkább kislányuk, Léna várta. "Lénácska imádja, hogy már nem ő a legkisebb a családban, de tulajdonképpen a mi életünkben nem változik semmi. Zsókával éljük tovább a kisgyermekes szülők életét, a klasszikus nagypapiszereppel ugyanis továbbra sem tudok azonosulni" - mondta Kóbor. Hozzátette: őt örökké a zene és a színpad élteti majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.