Istenes Bence meglepő kijelentése: nem hitte volna, hogy Adél lesz élete párja

Forrás: Instagram/Csobot Adél -
Csobot Adél párkapcsolat Istenes Bence család szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence elárulta, korábban ő maga sem gondolta volna, hogy Csobot Adél lesz élete nagy szerelme.

A német X-Faktor műsorvezetője, Istenes Bence boldog párkapcsolatban él szerelemével, két gyermeke édesanyjával, Csobot Adéllal. Kezdetben sokan kételkedtek abban, hogy ők ketten sokáig együtt lesznek, ám minderre rácáfoltak és fiatalon belevágtak a családalapításba. A büszke édesapa most a kezdeti időszakra emlékezett vissza.

Sokan nem jósoltak nagy jövőt nekünk, amikor a kapcsolatunk elkezdődött. Én sem hittem volna, hogy Adél lesz életem párja, hiszen mindketten olyan fiatalok, a komoly kapcsolat tekintetében pedig olyan tapasztalatlanok voltunk, hogy az elején mindent elszúrtunk, amit csak lehetett. Mára Adél nem csak életem párja, de a legjobb barátom is" – idézi Istenes Bence szavait a Blikk a Meglepetésből.

Csobot Adél és Istenes Bence Forrás: Instagram/Csobot Adél
Vasvári Vivien vallomása a Facebookon: "Mindig őszinte voltam"http://www.life.hu/sztarok/20180914-vasvari-vivien-nyero-paros-vallomasa-a-facebookon-mindig-oszinte-voltam.htmlVasvári, ahogy egy ország megismerte, Luxus Vivi a Nyerő páros egyik nagy meglepetése. A játékostársai is megszerették a nagyszájú, őszinte lányt, követői pedig egyre másra üzennek neki a közösségi oldalán, hogy eddig félreismerték, de belátják, kellemesen csalódtak benne. TV + SztárokOrigoSzinetár Dóra kisfia, Benjamin imád úszni: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180914-szinetar-dora-kisfia-benjamin-imad-uszni.htmlA színésznő büszkén mutatta meg, milyen ügyes a kisfia: úszásra vitta Benjamint. TV + Sztárok--Egy ismerős állítja, Weisz Fanni volt párját is az édesanyja üldözte elhttp://www.life.hu/sztarok/20180914-egy-ismeros-allitja-weisz-fanni-volt-parjat-is-az-edesanyja-uldozte-el.htmlEgy ismerős elárulta, Weisz Fanni édesanyja miatt szakított korábbi párjával. TV + SztárokOrigoGalambos Lajos megnevezte, szerinte kik követték el az áramlopásthttp://www.life.hu/sztarok/20180914-galambos-lajos-megnevezte-szerinte-kik-kovettek-el-az-aramlopast.htmlVégre sor került Lagzi Lajcsi tárgyalására, melyben közüzemi csalással vádolják. A zenész vallomásában azonban megnevezte azokat az embereket, akik szerinte elkövették a bűncselekményeket. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoNyerő páros: Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Juliska esett ki a játékbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180914-nyero-paros-santa-laci-es-santaszephalmi-juliska-esett-ki-a-jatekbol-mar-csak-negy-par-van.htmlBár a szatyorcipelős feladatot a legjobban teljesítették, az értettségis játékban elbukott Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Juliska a Nyerő párosban. Így Viviék mellett ők kerültek veszélyzónába, és ki is estek. TV + Sztárok--Állítják: képes érzelmei kimutatására Michael Schumacherhttp://www.life.hu/sztarok/20180914-allitjak-kepes-erzelmei-kimutatasara-michael-schumacher-vilagbajnok-sibaleset-utan.htmlKét családtagra hivatkozva ír a Paris Match című lap Michael Schumacher állítólagos állapotáról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.