Megmutatta férjét Karda Bea

Forrás: Margitay Klára/Life.hu -
Karda Bea énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karda Bea 65 évesen, két éve ment férjhez. Akkor az esküvőjét egészen a nagy napig titokban tartotta, és amúgy sem sokat beszél magánéletéről. Most azonban megmutatta a férjét az Instagramon.     

Az énekesnő egyébként 8 évvel ezelőtt ismerkedett meg párjával egy internetes társkereső oldalon, azóta lángol köztük a szerelem, 2 éve pedig sor került az esküvőre is.

Közös fotót posztolt Kulcsár Edinával Csutihttp://www.life.hu/csalad/20180902-kozos-fotot-posztolt-a-varandos-kulcsar-edinaval-csuti.htmlBármelyik pillanatban megszülethet Kulcsár Edina és Csuti babája. A türelmetlen édesapa közös fotót posztolt. CsaládOrigoSteiner Kristóf és Nimrod Dagan összeházasodtakhttp://www.life.hu/csalad/20180902--kristof-joseph-steiner-nimrod-dagan-oszehazasodtak.htmlTel-Avivban esküdött örök hűséget egymásnak Steiner Kristóf műsorvezető, blogger és párja, Nimrod Dagan. Kristóf korábban részleteket is elárult a nagy napról. CsaládOrigoFriss fotón Csobot Adél és Istenes Bence második kisfia, Adinhttp://www.life.hu/csalad/20180819-friss-foton-csobot-adel-es-istenes-bence-masodik-kisfia.htmlAz Instagramján mutatta meg második kisfiát, Adint Csobot Adél. Azaz, majdnem, ugyanis a csöppség arcát egyelőre nem láthatjuk, de egészen biztosan arra sem kell már sokat várni. CsaládOrigoNagyon kívánós a várandós Kiss Ramónahttp://www.life.hu/csalad/20180819-nagyon-kivanos-a-varandos-kiss-ramona-musorvezeto.htmlKiss Ramóna az Instagram-oldalán nemrég jelentette be terhességét, majd élőben is megmutatta gömbölyödő pocakját a Reggeliben. Most pedig azt is elmondta, milyen ételt kíván meg gyakran. CsaládOrigoMegszületett Oláh Gergő negyedik gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20180816-megszuletett-olah-gergo-negyedik-gyereke-kislany-anna.htmlHatalmas a boldogság Oláh Gergőéknél. Az énekes immár négyszeres édesapa. CsaládFotó: Mudra László - OrigoCsaládjukról mesélt Ördög Nórahttp://www.life.hu/csalad/20180901-csaladjukrol-meselt-ordog-nora-nanasi-pal.html A TV2 műsorvezetője, Ördög Nóra az életükről beszélt: elmondta, reméli, adni tud azzal a gyerekeinek, hogy folyamatosan világot látnak. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.