Megszólalt Madeleine McCann édesapja, Gerry McCann a depresszióval folytatott harcról

Forrás: Getty Images -
depresszió eltűnt Gerry McCann Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
11 éve tűnt el Madeleine McCann, a szülők azóta küzdenek a kislány megtalálásáért és a depresszió ellen. Most először szólalt meg a gyermek édesapja a fájdalmukról. 

Madeleine McCann 11 éve tűnt el egy portugál nyaralás alatt az apartmanból, miközben szülei a barátaikkal vacsoráztak. A kislány édesanyja és édesapja sosem fogják feladni a reményt, és sosem hagyják abba a keresést, ugyanakkor a fájdalmuk sem enyhül. A gyermek apja, Gerry McCann először beszélt harcáról a depresszió és folyamatos bánat ellen. Azt reméli, azzal, hogy megnyílt más férfiakat is ösztönöz, merjék kimondani érzelmeiket.

Madeleine McCann édesapja depressziójáról vallott "Forrás: Getty Images "

Úgy döntöttem, ez jó alakalom arra, hogy beszéljek az apák és lányaik közötti különleges kötelékről. Úgy gondolom, hogy ha őszintén beszélek az talán segíthet más férfiaknak, akik hasonló helyzetben vannak"mondta Gerry.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.