Gundel Takács Gábor elárulta, mitől működik 27 év után is a házassága

Forrás: Viasat3 -
házasság feleség párkapcsolat Gundel Takács Gábor család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gundel Takács Gábornak nem csak a tévés karrierje, hanem a magánélete is kiegyensúlyozott. Most elárulta, szerinte mi a hosszú házasság titka.

Gundel Takács Gábor és felesége, Ágota hosszú évek után újra kettesben maradt, gyermekeik ugyanis nemrég mind elhagyták a családi házat. Ez persze kissé szomorú is a számukra, ugyanakkor örülnek annak, hogy több idejük marad egymásra.

Most már kicsit hátradőlhetünk a feleségemmel és csak figyeljük őket. Egy másik fajta élet kezdődik azzal, hogy ők mindhárman kirepültek. Több időnk van egymásra, több időnk van magunkra is. Bár arra mindig figyeltünk, hogy míg a három gyerek otthon lakott, akkor is tudjunk néha kettesben is kikapcsolódni."

Gundel Takács Gábor házasságáról vallott Forrás: Viasat3

A tévés elárulta, mi a titka annak, hogy annyi év után is ennyire szeretik egymást a feleségével.

27 éve vagyunk házasok Ágotával. Én úgy gondolom, hogy azért, mert az ember ismert lesz, azért nem kell elveszítenie az emberségét. Meg kell érte dolgozni, hogy ennyi ideig jól működjön egy kapcsolat. Nincs különösebb receptem rá, csak annyi, hogy rengeteg türelem és szeretet kell. Társként kell egymás kezét fogni, és nem egymás ellen rivalizálni, hogy ki a sikeresebb a karrierjében. Nem le kell győzni egymást, hanem ki kell egészíteni" – idézi Gundel szavait a Blikk a Kiskegyedből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.