Szandi és testvére, Viki a megszólalásig hasonlítanak egymásra

Forrás: TV2/Gazdag Éva -
testvér család énekesnő edzés Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritkán mutatja meg testvérét, Vikit Szandi. Az énekesnő most egy közös képet töltött fel közösségi oldalára, melyen láthatjuk, mennyire hasonlítanak. 

"Szeretünk a tesómmal, Vikivel együtt edzeni" - írta Instagramra feltöltött fotójához Szandi. Az énekesnő tehát megmutatta, testvérét Vikit, akivel a megszólalásig hasonlítanak egymásra.

Bár hajszínük különböző, Szandi szőkésbarna, Viki pedig a fekete hajszínt választotta, mégis látszik, mennyire egyformák, főleg a szemük hasonlít.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szeretünk a tesómmal,Vikivel együtt edzeni!❤️

Szandi (@szandi_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

A testvérek közti viták és rivalizálás jobb emberré teszi a gyerekeket; ezt állítják a kutatókhttp://www.life.hu/csalad/20180917-a-testverek-kozti-vitak-es-rivalizalas-jobb-emberre-teszi-a-gyerekeket-allitjak-a-kutatok.htmlKutatók egy igen érdekes összefüggésre hívják fel a figyelmet: a testvérek rivalizálása, bár elsőre utálatosnak tűnhet a szülők szemében, mégis nagyon hasznos a gyermekek számára. CsaládOrigoKozso nagypapa létére még szeretne gyereket új párjátólhttp://www.life.hu/csalad/20180917-kozso-nagypapa-letere-meg-szeretne-gyereket-uj-parjatol.htmlTöbb mint egy éve él boldog párkapcsolatban Kozso, aki elárulta, nagypapa létére még szeretne gyermeket. Család--Megszólalt Madeleine McCann édesapja, Gerry McCann a depresszióval folytatott harcrólhttp://www.life.hu/csalad/20180917-megszolalt-madeleine-mccann-edesapja-a-depresszioval-folytatott-harcrol.html11 éve tűnt el Madeleine McCann, a szülők azóta küzdenek a kislány megtalálásáért és a depresszió ellen. Most először szólalt meg a gyermek édesapja a fájdalmukról. Család--Hivatalos: 69 évesen újra apa lesz Richard Gerehttp://www.life.hu/csalad/20180917-hivatalos-69-evesen-ujra-apa-lesz-richard-gere.htmlImmár hivatalos: valóban gyermeket vár Richard Gere felesége. A színész 69 évesen néz újra apai örömök elé. Család--Nem szabad a gyermeknek a gyerekülésben elaludniahttp://www.life.hu/csalad/20180917-nem-szabad-a-gyermeknek-a-gyerekulesben-elaludnia.htmlSok szakértő egyetért abban, hogy a gyermekülésben alvás egyáltalán nem veszélytelen, de egy anya története is megerősíti ezt, akinek sajnos a legnagyobb tragédiával kellett szembenéznie.CsaládOrigoNem csak a pólósokat vádolta meg nemi erőszakkal a 13 éves kislányhttp://www.life.hu/csalad/20180917-nem-csak-a-polosokat-vadolta-meg-nemi-eroszakkal-a-13-eves-kislany.htmlEgy 13 éves kislány azt állítja, hogy 11 éves korában szexuális kapcsolatot létesített vele két vízilabdaedője. A gyermek szavahihetőségét illetően azonban kételyek merültek fel, ugyanis kiderült, hogy korábban saját nevelőapját is szexvádba keverte.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.