nagymama modell műsorvezető unoka Rába Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rába Tímea 48 évesen nagymama lett: nagyfiának, Márknak ugyanis nemrég gyermeke született.

Rába Tímeáról eddig csak kevesen tudták, hogy nemrég nagymama lett. 24 éves nagyfia, Márk ugyanis családot alapított. A 48 esztendős modell, műsorvezető a hot! magazinnak árulta el, először ő maga is furcsán érezte magát a nagymamaság gondolatától, de miután karjaiba vette a kis Nikoszt, minden megváltozott, és nagyon örül a babának.

Nekem is kicsik a gyerekeim, ráadásul még nem voltam felkészülve a nagymamaszerepre. Aggódni kezdtem: úgy gondoltam, a fiamnak ilyen fiatalon inkább az életét kellene megalapoznia, nem gyereket nevelni."

Földes Eszter újabb fotót mutatott kisfiukrólhttp://www.life.hu/csalad/20180920-foldes-eszter-ujabb-fotot-mutatott-kisfiukrol.htmlLovasi András és Földes Eszter kisfia nemrégiben született meg, a szülők azonban eddig csak a pici kezét és lábacskáját mutatták meg. Most azoban már haját is látni lehet. Család--Az óvodáskori mozgásterápiával jobban teljesíthet a gyerek az iskolábanhttp://www.life.hu/csalad/20180918-az-ovodaskori-mozgasterapiaval-jobban-teljesithet-a-gyerek-az-iskolaban-interju.htmlMinden általános iskolát kezdő gyermek szüleinek álma, hogy csemetéje magabiztosan vágjon neki a tanévnek és laza könnyedséggel vegye az akadályokat. A tapasztalat viszont az, hogy rengetegen kínlódnak, küzdenek. Ennek leggyakoribb oka, hogy iskolakezdésre nem alakul ki náluk megfelelő idegrendszeri fejlettség. Pedig az idejekorán megkezdett mozgásfejlesztéssel csodálatos eredményeket lehet elérni. Erről a módszerről beszélgetünk Tóth Barbara Adrien rekreációs szakemberrel, komplex mozgásterápiás fejlesztővel. CsaládOrigoMegszületett Kulcsár Edina kisfia, Medoxhttp://www.life.hu/csalad/20180920-megszuletett-kulcsar-edina-kisfia-medox.htmlA minap megírtuk, Kulcsár Edina letitotta a kommentelési lehetőséget Instagramján. Az okot akkor is sejteni lehetett, de ma már biztos: megszületett a kisfia, amit akkor még nem akart tudatni a világgal. Család--Harmadik gyermekét várja Jessica Simpsonhttp://www.life.hu/csalad/20180919-harmadik-gyermeket-varja-jessica-simpson.htmlKözösségi oldalán jelentette be Jessica Simpson énekesnő, hogy harmadik gyermekét várja. Az is kiderült, hogy ismét kislánnyal várandós. Család--5 éves fiát szoptatja és együtt is fürdik vele az anyukahttp://www.life.hu/csalad/20180919-5-eves-fiat-szoptatja-es-egyutt-is-furdik-vele-az-anyuka.htmlNagyon sokan kiakadtak azon, hogy egy brit édesanya a mai napig szoptatja 5 éves kisfiát, és együtt is fürdik vele. Család--Ne hagyd veszni a párkapcsolatod, próbáld ki a párterápiát! - Interjúhttp://www.life.hu/csalad/20180917-ne-hagyd-veszni-a-parkapcsolatod-hazassagod-probald-ki-a-parterapiat.htmlHa egy párkapcsolat megfeneklik, érdemes a jó szándékú rokonok és barátok mellett egy párterapeuta előtt is felfednünk sérelmeinket, kétségeinket, szorongásainkat. A párterápia gyakorlati oldaláról Geist Klára szakpszichológust, család- és szexuálterapeutát, a Magyar Pszichológiai Társaság, a Magyar Családterápiás Egyesület, valamint a Szexológiai Tudományos Társaság tagját kérdeztem. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.