Extrém várandós fotókat készíttetett magáról Emily Mueller méhész

Forrás: NORTHFOTO/© Kendrah Damis Photography / SWNS/Kendrah Damis Photography / Swns -
méhek méhész várandós Brave Emily terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emily Mueller méhész gyermeket vár, ám nem elégedett meg a hagyományos kismamafotókkal. Extrém képekkel sokkolta ismerőseit. 

Úgy tűnik, semmitől sem fél Emily Mueller méhész. Gyermeket vár, de nem akart hagyományos kismamafotókat, helyette méhekkel és egy pitonnal pózolt.

Emily Mueller pitonjával Forrás: NORTHFOTO/© Kendrah Damis Photography / SWNS/Kendrah Damis Photography / Swns

Egyik alkalommal Kleopátraként mutatja meg magát, ám a hagyományos egyiptomi korona helyett méhek vették körül fejét. Egyikük meg is csípte a szemét, ám másnap újra kamera elé állt szint 12 ezer méh társaságában.

Állítólag azon az egy csípésen kívül semmi baj nem történt, mindenesetre hihetetlenek a fotók.

A szemét is megcsípték a méhek Forrás: NORTHFOTO/© Kendrah Damis Photography / SWNS/Kendrah Damis Photography / Swns

Méhek borították a méhész testét Forrás: NORTHFOTO/© Kendrah Damis Photography/Kendrah Damis Photography / Swns

Kasza Tibi felesége, Manker megmutatta, mennyire mozog a baba a pocakjában: videóhttp://www.life.hu/csalad/20180921-kasza-tibi-felesege-manker-megmutatta-mennyire-mozog-a-baba-a-pocakjaban-video.htmlKasza Tibi és felesége, Manker hamarosan már a kezükben foghatják kisbabájukat, aki a Lora Bella nevet kapta. Bár a pár szeretné megtartani magának, mikor érkezik a csöppség, Andi pocakjának mértéből arra lehet következtetni, hogy a kicsi már nem várat sokáig magára. Így mocorog anyukája pocakjában. Család--Nyári Edit férjhez ment: exkluzív részletekhttp://www.life.hu/csalad/20180921-nyari-edit-ferjhez-ment-exkluziv-reszletek.htmlNyári Károly zongorista nagyobbik lánya, Nyári Edit férjhez ment. az esküvőt a Szent István-bazilikában tartották, a lakodalomban pedig a legnevesebb művészek szórakoztatták a vendégeket. Család--11 éve tűnt el Madeleine McCann - Összegyűjtöttük eltűnésének lehetséges okaithttp://www.life.hu/csalad/20180919-11-eve-tunt-el-madeleine-mccann-ezek-eltunesenek-lehetseges-okai.htmlAz angol McCann család jól megérdemelt pihenését töltötte Portugáliában, de ez a vakáció 2007. május 3-án szörnyű véget ért. Ezen az estén a szülők barátaikkal szerettek volna, az apartmanjuktól kb. 120 méterre lévő kis étteremben vacsorázni, ezért három gyermeküket lefektették aludni, majd egyedül hagyták őket a ház földszinti hálószobájában. Állításuk szerint egész este felváltva ellenőrizték a kicsiket. Fél tizenegykor az apa nézett rá a gyerekekre, azonban az anya fél órával később már csak hároméves lányuk üres ágyát, és egy nyitott ablakot talált. Család--Megszületett Görög Zita harmadik gyermeke, Timonhttp://www.life.hu/csalad/20180921-megszuletett-gorog-zita-harmadik-gyermeke-timon.htmlGörög Zita életet adott harmadik gyermekének. Ugyan kicsit előbb érkezett a pici, szerencsére minden rendben zajlott. CsaládOrigoBabát vár Tücsihttp://www.life.hu/csalad/20180920-babat-var-tucsi-magyar-musorvezeto.htmlAnya lesz a gyönyörű magyar műsorvezető, Tücsi. Család--48 évesen nagymama lett Rába Tímeahttp://www.life.hu/csalad/20180920-48-evesen-nagymama-lett-raba-timea.htmlRába Tímea 48 évesen nagymama lett: nagyfiának, Márknak ugyanis nemrég gyermeke született. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.