Görög Zita Születés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görög Zita életet adott harmadik gyermekének. Ugyan kicsit előbb érkezett a pici, szerencsére minden rendben zajlott. 

Görög Zita harmadik gyermeke szeptember 16-án látott napvilágot 3600 grammal és 54 centivel. A kisfiú különleges nevet kapott, Timonnak hívják.

Hamar ráakadtunk a Timon névre azt jelenti tisztelt, megbecsült. Olyan finom, lágy név, nagyon tetszett"

Best Magazinnak
„Most már tényleg tudom, hogy a legnehezebb időkben is stabil, higgadt, szeretetteljes férfi van mellettünk"
Arra, hogy most itt pihen a mellkasomon a fiam, nincsenek szavak

Megszületett Görög Zita harmadik gyermeke Forrás: Best Magazin

Babát vár Tücsihttp://www.life.hu/csalad/20180920-babat-var-tucsi-magyar-musorvezeto.htmlAnya lesz a gyönyörű magyar műsorvezető, Tücsi. Család--48 évesen nagymama lett Rába Tímeahttp://www.life.hu/csalad/20180920-48-evesen-nagymama-lett-raba-timea.htmlRába Tímea 48 évesen nagymama lett: nagyfiának, Márknak ugyanis nemrég gyermeke született. Család--Földes Eszter újabb fotót mutatott kisfiukrólhttp://www.life.hu/csalad/20180920-foldes-eszter-ujabb-fotot-mutatott-kisfiukrol.htmlLovasi András és Földes Eszter kisfia nemrégiben született meg, a szülők azonban eddig csak a pici kezét és lábacskáját mutatták meg. Most azoban már haját is látni lehet. Család--Az óvodáskori mozgásterápiával jobban teljesíthet a gyerek az iskolábanhttp://www.life.hu/csalad/20180918-az-ovodaskori-mozgasterapiaval-jobban-teljesithet-a-gyerek-az-iskolaban-interju.htmlMinden általános iskolát kezdő gyermek szüleinek álma, hogy csemetéje magabiztosan vágjon neki a tanévnek és laza könnyedséggel vegye az akadályokat. A tapasztalat viszont az, hogy rengetegen kínlódnak, küzdenek. Ennek leggyakoribb oka, hogy iskolakezdésre nem alakul ki náluk megfelelő idegrendszeri fejlettség. Pedig az idejekorán megkezdett mozgásfejlesztéssel csodálatos eredményeket lehet elérni. Erről a módszerről beszélgetünk Tóth Barbara Adrien rekreációs szakemberrel, komplex mozgásterápiás fejlesztővel. CsaládOrigoMegszületett Kulcsár Edina kisfia, Medoxhttp://www.life.hu/csalad/20180920-megszuletett-kulcsar-edina-kisfia-medox.htmlA minap megírtuk, Kulcsár Edina letitotta a kommentelési lehetőséget Instagramján. Az okot akkor is sejteni lehetett, de ma már biztos: megszületett a kisfia, amit akkor még nem akart tudatni a világgal. Család--Harmadik gyermekét várja Jessica Simpsonhttp://www.life.hu/csalad/20180919-harmadik-gyermeket-varja-jessica-simpson.htmlKözösségi oldalán jelentette be Jessica Simpson énekesnő, hogy harmadik gyermekét várja. Az is kiderült, hogy ismét kislánnyal várandós. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.