Sztárok, akik agyzsibbasztóan furcsa neveket adtak gyermekeiknek

Kylie Jenner név névadás Gwyneth Paltrow Kardashian furcsa sztár gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy gyermek természetes módon szülei számára a világ legkülönlegesebb kis teremtménye. Ám akadnak olyanok, akik ezt a kisded nevével is szeretik kinyilatkoztatni. Furcsa neveket itthon is találni bőven, de mi most a külföldi sztárok, celebek döbbenetes névadásai közül szemezgettünk.

Gwyneth Paltrow és Chris Martin – Apple

A színésznő és énekes exe, még válásuk előtt sok mindenben egyetértettek, többek közt lányuk nevében is. Nálunk ugyan az Alma név egyáltalán nem furcsa – R.I.P. Szomszédok – de az Apple Inc. árnyékában élve, ez a név már teljesen más értelmet nyer. Paltrow azonban kitart döntésük mellett, és elmondása szerint, el sem tudná képzelni, hogy lányát másként hívják.

Gwyneth Paltrow és lánya, Apple Forrás: Instagram/gwynethpaltrow

Kylie Jenner és Travis Scott – Stormi

A legfiatalabb Kardashian-klán tag szinte sokkolta kisbabájával a nyilvánosságot, mivel csupán pletykák terjengtek terhességéről. Ez azonban nem volt elég, az anyuka lánya nevével is dobott egy bombát követőire. A „Viharocska" ugyanis döbbenetes név egy gyermek számára, bár az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az újdonsült szülők gyakran érzik úgy magukat, mint akikre lecsapott egy hurrikán. Lehet, hogy Kylie a jövőbe látott...

Kylie Jenner és lánya, Stormi Forrás: Instagram/kyliejenner

Blac Chyna és Tyga – King Cairo

Az amerikai rapper és volt kedvese, a celebbabérokra törő exsztriptíztáncosnő, Chyna közös gyermeke a lehető legegocentrikusabb nevet kapta, amit csak el lehet képzelni. A kicsinek a Királlyal is lesznek gondjai az iskolában, de őszintén bevalljuk, az egyiptomi fővárossal még mi sem igazán tudunk mit kezdeni.

A hölgy másik gyermeke is hasonlóan furcsa névvel büszkélkedhet, a Rob Kardashiannal közös kislánya a Dream, azaz az Álom nevet kapta.

Blac Chyna lánya, Dream (balra) és fia, King Cairo (jobbra) Forrás: Instagram/blacchyna

Holly Madison és Paquale Rotella – Rainbow és Forest

Az egykori nyuszilány, aki még botránykönyvet is írt a Playboy-villa világáról, mára már tisztes családanya. Fiát Erdőnek, lányát pedig Szivárványnak nevezte el. Szeretné, ha gyermekei megtalálnák az útjukat és sikeresek lennének, ehhez pedig mint szülő, úgy érezte, a neveikkel adja meg a kezdő lökést.

Holly Madison fia, Forest (balra) és lánya, Rainbow (jobbra) Forrás: Instagram/hollymadison

Khloe Kardashian és Tristan Thompson – True

Khloe sem lépett ki családja furcsa névadási köréből, sőt, még egy lapáttal rájuk is tett. Állítólag az „Igaz", dédnagyapja és nagyapja középső neve volt. Ez pedig egy éjjeli vacsora alkalmával jutott az eszébe, és egyből érezte, hogy megtalálta gyermeke nevét.

Khloe Kardashian és lánya, True Forrás: Instagram/khloekardashian

Szerinted melyik a legfurcsább név?

Magyar sztárok, akik fiatalabb férfi mellett találták meg a boldogságot http://www.life.hu/csalad/20180912-magyar-sztarok-nok-akik-fiatalabb-ferfi-mellett-talaltak-meg-a-boldogsago.htmlA társadalom valamiért jobban elfogadja, ha egy pár fiatalabb tagja hölgy. Ám ez nem jelenti azt, hogy az idősebb nő fiatalabb férfi kapcsolatból kevesebb lenne. Több magyar ismert ember is kiváló példát mutat arra, hogy hosszú és boldog szerelem szövődhet, akár 18 év korkülönbség mellett is. CsaládOrigoSztárházasságok - A nagy korkülönbség nem akadályozta meg a hosszan tartó boldogságothttp://www.life.hu/csalad/20180816-sztarok-hazassaga-a-nagy-korkulonbseg-nem-akadalyozta-meg-a-hosszan-tarto-boldogsagot.htmlA nagy korkülönbség nem jelent akadályt, ha a szerelem szele megérinti az embert. Sokan a párok környezetében az ilyen kapcsolatoknak nem adnak sok időt, de a most következő hírességek erre erősen rácáfolnak. CsaládOrigoSima és rögös út a sikerig: Sztárok gyerekkora: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180801-sztarok-szineszek-es-enekesek-gyerekkora-fotok.htmlA sztárokról sokszor még csak nem is sejtjük, hogy milyen könnyű vagy épp felforgató volt a gyerekkoruk. Egyesek csak úsztak az árral és tehetségüket felfedezték, másokat – ha nem is tudatosan, de már egészen fiatalon – erre a pályára kondicionáltak. CsaládOrigoSztárapák, akiknek 40 éves koruk után született meg első gyermekükhttp://www.life.hu/csalad/20180408-sztarok-akiknek-40-eves-koruk-utan-szuletett-meg-elso-gyermekuk-hires-apak.htmlÉletkor tekintetében a szülővé válás, mint ahogy a házasságkötés is egyre jobban kitolódik. Korábban már írtunk a 40 év felett gyermeket vállaló magyar és külföldi sztárhölgyekről, most következzenek a híres férfiak – bár az ő biológiai órájuk nem ketyeg olyan gyorsan. Család--Sztárok, akik elhagyták várandós barátnőjüket, feleségükethttp://www.life.hu/csalad/20170724-sztarok-akik-elhagytak-varandos-terhes-baratnojuket-feleseguket.htmlNincs annál kétségbeejtőbb helyzet, mint amikor valakit várandósan hagynak el – az ilyen fajta botrányoktól pedig a sztárvilág sem mentes. Megcsalás, az apaság letagadása, a várandósság miatti szakítás... elsőre biztosan azt gondolod, hogy ilyet csak érzéketlen ember képes tenni, de ennél a dolog azért sokkal árnyaltabb. Összegyűjtöttünk 5 sztárapukát, akik nem viselkedtek épp példásan várandós exeikkel és gyermekeikkel. Sőt a listára felkerül még egy színésznő is, akit milliomos kedvese dobott ki, miután a terhesség ténye kiderült. CsaládOrigoHíres sztáresküvők a múltból: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180329-hires-sztareskuvok-a-multbol-fotok-david-beckham-angelina-jolie.htmlA házasság már rég nem pecsét az örök boldogság szerződésén. Nincsenek ezzel másként a sztárok sem. Drog és alkoholproblémák, hűtlenség, családon belüli erőszak... ezek mind megjelennek a következő híres és ismert emberek házasságában. Nem mind végződött azonban válással. Nézd meg a listánkat, melyben érdemes a ruhákra is némi figyelmet szentelni. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.