Mary Kay Letourneau, a pedofil amerikai tanárnő nem tudta, hogy bűn kiskorúval szexelni

Forrás: Northfoto -
kiskorú szex Mary Kay Letourneau tanárnő pedofil
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mary Kay Letourneau volt az a tanárnő, aki egy 12 éves diákkal folytatott szexuális kapcsolatot. A nő évekkel a botrány után most nyilatkozott életükről, és azt állítja, nem tudta, hogy bűncselekményt követ el. 

Az amerikai tanár nevét a világ szinte minden részén megismerték az emberek, hiszen évekkel ezelőtt szexuális kapcsolatot létesített egy 12 éves diákkal, Vili Fualaau-val. Mary Kay Letourneau házas volt akkor, amikor egy kiskorúval kezdett viszonyt. Természetesen börtönbe került tettéért, ám a mai napig állítja, akkoriban fogalma sem volt arról, hogy bűncselekményt követ el.

Mary Kay Letourneau állítása szerint nem tudta, hogy bűn kiskorúval szexelni Forrás: Northfoto

„Nem tudtam. Ezt mondogatom újra és újra" – mondta a Seven's Sunday Night műsorában a nő, aki 2005-ben össze is házasodott az egykori diákkal miután kiengedték a börtönből. Két közös gyermekük van: a 21 éves Audrey és a 19 éves Georgia. Lányuk Audrey most először szólalt meg a nyilvánosság előtt, elárulta, így nőttek fel, elfogadták a helyzetet.


Mary Kay Letourneau jelenleg jogi asszisztensként dolgozik annál a bíróságnál, ahol évekkel ezelőtt elítélték őt. Férje 2017-ben beadta a válókeresetet, de később visszavonta, bár azt beismerték, hogy nincs minden rendben a házasságukban – írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.