Kulcsár Edina édesanyja édes fotót csinált Medoxról

Forrás: Instagram/Kulcsár Edina -
fotó Medox Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina édesanyja nagyon cuki képet készített Meoxról: ennyire aranyos a kis csöppség. 

Kulcsár Edina szeptemberben adott életet gyermekének, azóta persze már néhányszor tett közzé fotót a kicsiről, a modell fotográfus édesanyja azonban a napkoban megosztott egy hihetetlenül édes felvételt Medoxról. Természetesen Krisztina készítette a képet, amelyet Instagram-oldalán mutatott meg a rajongóknak.

Így kellene felvilágosítani gyermekeinket egy nőgyógyász szerinthttp://www.life.hu/csalad/20181001-igy-kellene-szexualisan-felvilagositani-gyermekeinket-egy-nogyogyasz-szerint.htmlSok szülő bizonytalanodik el, amikor csemetéje arról érdeklődik, hogyan is kerül a kisbaba az anyuka hasába. Hány éves korban kezdjük a felvilágosítást? Hogyan beszéljünk erről a kényes témáról? Gyermekeink szexuális felvilágosításáról Dr. Gyovai Gabriella nőgyógyászt kérdeztem. CsaládOrigo3 isteni, kávés süteményrecepthttp://www.life.hu/csalad/20181001-3-kaves-sutemeny-recept.htmlA kávét mindenki másképp szereti, így a kávés desszertek terén se várj két egyformát. Van, amibe frissen lefőtt fekete kell, de akad, ami megelégszik az instant kávéval. Vannak köztük édesek és krémesek, de akadnak roppanósan erősek is. Példaként három különböző stílusú és íz világú kávés sütemény receptet hoztunk. CsaládOrigoSamantha Markle bocsánatot kért Meghan hercegnétőlhttp://www.life.hu/csalad/20181001-samantha-markle-bocsanatot-kert-meghan-hercegnetol.htmlLondonba utazott egy tévéinterjú miatt Meghan hercegné testvére, Samantha Markle. A nő, aki eddig minden médiafelületen szidalmazta húgát, most bocsánatot kért. Család--Ilyen anya vagy a csillagjegyed szerint - 2. részhttp://www.life.hu/csalad/20180926-ilyen-anya-vagy-a-csillagjegyed-szerint-szulo-horoszkop.htmlA horoszkóp remekül megjósolja anyai erényeinket és gyengeségeinket is. Természetesen ritka az, amikor a benne foglaltak minden pontja igaz ránk, ugyanakkor kiváló önismereti alapot nyújt, hogy minél jobb szülők lehessünk. Előző cikkünkben már írtunk hat csillagjegyről, most következzen a többi is. CsaládOrigoKiálltak a hírességek Kulcsár Edina mellett: nem rossz anya attól, hogy elmoccan babája mellőlhttp://www.life.hu/csalad/20180929-kialltak-a-hiressegek-kulcsar-edina-mellett-atv-bochkor.htmlKulcsár Edina kapott hideget-meleget, mert fia születése után részt vett Terence Hill közönségtalálkozóján. Több kommentelő negatív véleményt írt a szépségkirálynő viselkedéséről, de a legtöbben azért a védelmükbe vették, mint ahogyan a #Bochkor című műsor vendégei is. CsaládOrigoEgy szellemtelefon segít a gyászoló rokonoknak szeretteik elvesztésébenhttp://www.life.hu/csalad/20180926-egy-szellemtelefon-segit-a-gyaszolo-rokonoknak-itaru-sasaki.htmlEgy régi, tárcsás fekete telefon áll Otsuchi városban, melyet már legalább 25 000 ember látogatott meg a 2011-s Japán földrengés óta. A gyász feldolgozásában segíti a hozzátartozókat. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.