Szabó Győző és Rezes Judit elárulták, hogy hívják majd születendő kisfiukat

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
terhesség család szülők névválasztás várandósság Rezes Judit Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rezes Judit december végéig áll majd színpadon, hiszen mint kiderült: második gyermeküket várják Szabó Győzővel. Most már azt is elárulták, milyen nevet választottak a kisfiúnak. 

Ahogyan mi is megírtuk: újra gyermeket vár Rezes Judit és Szabó Győző. A színész pár február végére, március elejére várja a csöppséget, és már azt is tudni lehet, hogy kisfú lesz. Tervezték a gyermeket, Szabó Győző pedig eldöntötte, hogy teljes életmódváltásba kezd, hogy minél tovább élvezhesse egészségesen családja szeretetét.

A Lokálnak pedig már azt is elárulták, hogy milyen nevet választanak a kis jövevénynek. "Nagy valószínűséggel a Gáspárt fogjuk választani. Ezzel a névvel lehet Gazsinak becézni, és ha majd kicsit erélyesebben kell rászólni, akkor a Gáspár kellőképpen komolyan hangzik" - mondta Szabó Győző a lapnak. Azt is elárulta, hogy Rezes Judit a szíve mélyén kislányt szeretett volna, de amikor megtudta, hogy egy makkegészséges kisfiút szül majd, egy percig sem volt szomorú.

Szabó Győző és fia, Misi nagyon örülnek a kisfiúnak Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.