Konkoly Ági megmutatta második kislányát, Zorát: fotó

Konkoly Ági család újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Konkoly Ági, egykori szépségkirálynő életet adott második kislányának, Zorának is, így négytagú család vált belőlük. A büszke szülők így vitték haza csemetéjüket a kórházból.

Hatalmas a boldogság Konkoly Ági családjában, ugyanis egy gyönyörű kislánnyal bővültek: Zoé mellé érkezett Zora is.

Ági és férje, a sportoló Józsa Gyuri büszkén vitték haza kislányukat a kórházból, ahol már nagyon várta őket a boldog nagytesó, Zoé.

Konkoly Ági, Zora Forrás: Instagram

Konkoly Ági, Zora, Zoé Forrás: Instagram

5 gyereksztár, akik felnőttként is megtalálták helyüket Hollywoodbanhttp://www.life.hu/csalad/20181005-5-gyerekszinesz-akik-felnottkent-is-megtalaltak-helyuket-hollywoodban.htmlSok gyermekszínész akad fenn a filmipar megfoghatatlan hálóján, de a legtöbb vagy kirostálódik az évek alatt, vagy felemészti őket a hirtelen jött hírnév. A következőkben öt olyan gyereksztárt mutatunk be, akik karrierjüket okosan irányították. Figyelem a lista szubjektív! CsaládOrigoGólyahír: megszületett Voksán Virág kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20181005-golyahir-megszuletett-voksan-virag-kisbabaja.htmlA hírt a nagypapa osztotta meg a Facebookon.Család--Tom Cruise évek óta nem látta lányát, Surithttp://www.life.hu/csalad/20181005-tom-cruise-evek-ota-nem-latta-lanyat-surit.htmlA Szcientológia Egyház tagja Tom Curise, ezért nem érintkezhet olyanokkal, akik nem tartoznak az egyházhoz. Így évekóta nem látta lányát, Surit. Család--Szabó Győző és Rezes Judit elárulták, hogy hívják majd születendő kisfiukathttp://www.life.hu/csalad/20181005-szabo-gyozo-es-rezes-judit-elarultak-hogy-hivjak-majd-szuletendo-kisfiukat.htmlRezes Judit december végéig áll majd színpadon, hiszen mint kiderült: második gyermeküket várják Szabó Győzővel. Most már azt is elárulták, milyen nevet választottak a kisfiúnak. CsaládOrigoSzabó Győző és Rezes Judit babát várnakhttp://www.life.hu/csalad/20181004-szabo-gyozo-es-rezes-judit-babat-varnak.htmlIsmét édesapa lesz Szabó Győző színész, hiszen kisbabát várnak Rezes Judit színésznővel. Február végén, március elején érkezhet az újabb csöppség. CsaládOrigoFresh Andi újra szerelmes, 15 éve barátok a férfivelhttp://www.life.hu/csalad/20181002-fresh-andi-ujra-szerelem-15-eve-baratok-a-ferfivel.htmlNem titok, hogy rátalált a szerelem Fresh Andira, aki egyik barátjába szeretett bele. A férfinek gyermekei is vannak, akiket sajátjaként szeret az énekesnő. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.