Schobert Lara megmentette öccse, Norbika életét

medence Rubint Réka Ábel Anita Schobert Lara baleset Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka elárulta, lánya, Lara egyszer megmentette öccse, Norbika életét.

Bár már több százezer követője van Schobert Norbi és Rubint Réka 15 éves lányának, Lara csak nagyon ritkán ad interjút. Most kivételt tett és Ábel Anitának mesélt az életéről.

Anita Storyjában a fitneszlady is feltűnt, aki elmesélt egy régebbi döbbenetes történetet. Kiderült, hogy Lara egyszer megmentette öccse, Norbika életét.

Megmentette Norbikát. Otthon, mentem haza velük a nagy bevásárlásból, ő ment előre, Norbika még alig járt, totyogott utána. És ha Lara nincs, Norbika meghal, mert beleesett a medencébe... Lara sietett, ordítva jött oda hozzám. Ha ő nincs, bele sem merek gondolni, mi lett volna... Lara annyira őszinte és megbízható gyerek, hogy nem lehet rá haragudni."

Egy svéd nő azt állítja, George Michaeltől született gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20181009-egy-sved-no-azt-allitja-george-michaeltol-szuletett-gyermeke.htmlEgy svéd nő azt állítja, hogy 1997-ben teherbe esett George Michaeltől: a zenész állítólag anyagilag is támogatta őket. TV + Sztárok--Csak fotózás volt: nem házasodott össze Kabát Peti és Róka Adriennehttp://www.life.hu/sztarok/20181009-csak-fotozas-volt-nem-hazasodott-ossze-kabat-peti-es-roka-adrienne.htmlRóka Adrienne és Kabát Peti esküvői fotói nem voltak igaziak: nem házasodott össze a pár. TV + SztárokOrigoSzenzációs négyes: Nagy Alexandra a színpadon sírta el magát édesapja halála miatthttp://www.life.hu/sztarok/20181009-szenzacios-negyes-nagy-alexandra-a-szinpadon-sirta-el-magat-edesapja-halala-miatt.htmlMegható pillanatoknak lehettek szemtanúi a Szenzációs négyes nézői: Nagy Alexa a színpadon sírta el magát előadásuk után. Régi sebeket tépett fel. TV + SztárokOrigoRadics Gigi nehezen bírja a távkapcsolatot: hiányzik neki a szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20181009-radics-gigi-nehezen-birja-a-tavkapcsolatot-hianyzik-neki-a-szerelme.htmlAmerikában rátalált a szerelem Radics Gigire, azonban a távolságot nehezen viseli az énekesnő. Az időeltolódás miatt sokszor beszélni sem tudnak egymással. TV + SztárokOrigoPánikrohamot kapott Tóth Andi A legbátrabb páros forgatásánhttp://www.life.hu/sztarok/20181009-panikrohamot-kapott-toth-andi-a-legbatrabb-paros-forgatasan.htmlPánikrohamot kapott A legbátrabb páros című műsor forgatásán Tóth Andi, énekesnő. TV + SztárokOrigoÍgy élnek a milliomos sztárcsemeték: Tom Cruise és Nicole Kidman gyereke fodrásznak állthttp://www.life.hu/sztarok/20181008-igy-elnek-a-milliomos-sztarcsemetek.htmlHíres szülők gyermekeként könnyű is boldogulni, meg nem is. A sikereiket ugyanis sokan nem ismerik el, ha azonban nem csinálnak semmit, csak élősködnek a szülők pénzén, akkor azért éri őket kritika. Persze sajnálni azért nem kell a sztárcsemetéket, hiszen a legtöbben jól feltalálják magukat. Van, aki követte szüleit, és sikeresen saját karriert épített, de van olyan is, aki a lehető legtávolabb került a híres anyukától és apukától. Így élnek a gazdag világsztárok gyermekei. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.