Dobó Kata színésznő kislány család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Kata ritkán oszt meg kislányáról, Szofiról fényképet, most azonban kivételt tett. Azt is elárulta, hogy a képet párja, Zsidró Tamás készítette. 

"Annyira boldog vagyok, hogy az anyukája lehetek. Szofihercegnő!" - írta bejegyzésében a színésznő.

Kiálltak a hírességek Kulcsár Edina mellett: nem rossz anya attól, hogy elmoccan babája mellőlhttp://www.life.hu/csalad/20180929-kialltak-a-hiressegek-kulcsar-edina-mellett-atv-bochkor.htmlKulcsár Edina kapott hideget-meleget, mert fia születése után részt vett Terence Hill közönségtalálkozóján. Több kommentelő negatív véleményt írt a szépségkirálynő viselkedéséről, de a legtöbben azért a védelmükbe vették, mint ahogyan a #Bochkor című műsor vendégei is. CsaládOrigoBeperelte a szüleit Annabelle Jefferson mert csúnya géneket örökölt tőlükhttp://www.life.hu/csalad/20180922-beperelte-a-szuleit-annabelle-jefferson-mert-csunya-geneket-orokolt.htmlA 44 éves Annabelle Jefferson pert indított szülei ellen, akiktől a csúnyaságát örökölte. Állítja, kinézete miatt romlott meg minden házassága és mentálisan sem egészéges. A nő 2 millió dolláros kártérítést követel. CsaládOrigo3 fotón 3 várandósság: Rubint Réka babavárós képeket mutatotthttp://www.life.hu/csalad/20180901-rubint-reka-babavaros-terhes-kepeket-mutatott.htmlHárom fotót mutatott magáról az Instagramján Rubint Réka. A képekben közös: mindhármon babaát vár. Nézzétek! CsaládOrigoNagyon kívánós a várandós Kiss Ramónahttp://www.life.hu/csalad/20180819-nagyon-kivanos-a-varandos-kiss-ramona-musorvezeto.htmlKiss Ramóna az Instagram-oldalán nemrég jelentette be terhességét, majd élőben is megmutatta gömbölyödő pocakját a Reggeliben. Most pedig azt is elmondta, milyen ételt kíván meg gyakran. CsaládOrigoFriss fotón Csobot Adél és Istenes Bence második kisfia, Adinhttp://www.life.hu/csalad/20180819-friss-foton-csobot-adel-es-istenes-bence-masodik-kisfia.htmlAz Instagramján mutatta meg második kisfiát, Adint Csobot Adél. Azaz, majdnem, ugyanis a csöppség arcát egyelőre nem láthatjuk, de egészen biztosan arra sem kell már sokat várni. CsaládOrigoBikiniben mutatta meg terheshasát Voksán Virághttp://www.life.hu/csalad/20180812-bikiniben-mutatta-meg-terheshasat-voksan-virag-dj.htmlNagy lehet már a készülődés, ugyanis ősszel jön világra Voksán Virág gyermeke. A modell-dj. pocakja is rendesen kikerekedett már, az Instagramján meg is mutatta. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.