Vicces fotó: a durcás Nánási Mici palacsintát eszik

palacsinta Nánási Pál Ördög Nóra Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra egy családi fotót töltött fel a közösségi oldalára: Mici épp durcásan eszi a palacsintát.

Egyszerűen imádnivalóak Ördög Nóra és Nánási Pál gyermekei. Szinte nincs is olyan, aki ne nevetett volna Mici aranyköpésein, miközben a család vlogját nézte a YouTube-on.

A tündéri kislány nemrég nagyon megsértődött valamin, de anyukájának sikerült őt kiengesztelnie palacsintával. A műsorvezető le is fotózta, amint durcásan falatozik. Még így is nagyon cuki!

Az iskola elkezdődött, de a bulik folytatódnak - Így isznak a magyar tinédzserekhttp://www.life.hu/csalad/20181007-igy-isznak-a-magyar-tinedzserek-az-alkohol-es-a-tizenevesek-kapcsolata.htmlAz alkoholfogyasztás a fiatalkori lázadás egy formája. Azzal, hogy titokban kell csinálni, és hozzávetőleg nehéz is hozzájutni, sokkal érdekesebbnek tűnik az egész. Épp ezért homokba dughatják a szülők a fejüket, de ezzel nagyon nagy veszélynek teszik ki gyermeküket. CsaládOrigoVoksán Virág megmutatta kisfiát, Benit: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181010-voksan-virag-megmutatta-kisfiat-benit.htmlVoksán Virág megmutatta néhány napos kisbabáját. Beni elképesztően cuki. Család--Megmutatta kislányát, Dobó Katahttp://www.life.hu/csalad/20181010-megmutatta-kislanyat-dobo-kata-szineszno.htmlDobó Kata ritkán oszt meg kislányáról, Szofiról fényképet, most azonban kivételt tett. Azt is elárulta, hogy a képet párja, Zsidró Tamás készítette. CsaládOrigoDakota Johnson várandósságáról pletykálnak: a színésznő képviselője tagadja a híresztelésthttp://www.life.hu/csalad/20181009-dakota-johnson-varandossagarol-pletykalnak.htmlAz a hír járja, hogy Dakota Johnson, A szürke ötven árnyalata-trilógia színésznője várandós Chris Martintól. A sztár képviselője tagadja a híresztelést. Család--Család és karrier – Interjú a Sanofi gyógyszercég vezérigazgatójával, Szörényi Beátávalhttp://www.life.hu/csalad/20181008-csalad-anyasag-es-karrier-interju-a-sanofi-gyogyszerceg-vezerigazgatojaval-szorenyi-beataval.htmlAmikor egy nőnek gyermeke születik, új, eddig ismeretlen feladattal találja szemben magát. Minél előbb meg kell tanulnia, hogyan zsonglőrködjön munka és családi élet között. A szakmai sikerekről és a karrierépítésről azonban az után sem kell lemondanunk, hogy anyává válunk. A Sanofi gyógyszercég vezérigazgatóját, Szörényi Beátát vezető pozícióról, feladatok összehangolásáról és társadalmi szerepvállalásról egyaránt kérdeztem. CsaládOrigoZoltán Erika 50 év után találkozott először féltestvérével, Tündévelhttp://www.life.hu/csalad/20181009-zoltan-erika-50-ev-utan-talalkozott-eloszor-feltestverevel-tundevel.htmlMost először látta féltestvérét, Tündét Zoltán Erika énekesnő. Másfél éves volt, amikor félrelépő édesapjának gyermeke született, ám a család azon része hamarosan Amerikába költözött. 50 év után találkoztak egymással. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.