Voksán Virág kisfia ferde fekvésű volt, császározni kellett

anyaság Születés császármetszés Voksán Virág szülés család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc nappal ezelőtt hozta világra első gyermekét Voksán Virág dj. A kisfiú születésnél komplikációk merültek fel, császármetszést kellett végrehajtania az orvosoknak. Azt is elmesélte nem minden olyan varázslatos most, ahogy azt az anyaságról a legtöbben képzelik, mégis nagyon boldog. 

Voksán Virág néhány nappal ezelőtt adott életet kisfiának, Bencének. Már fotón is megmutatta a csodás hajkoronával megáldott csöppséget.

A dj a Lokálnak mesélt róla, hogy a szülés során akadtak komplikációk, de szerencsére egészséges lett a pici. "Nagyon megijedtünk, amikor kiderült, hogy ferde fekvésű a baba. Egyértelmű volt, hogy a tervekkel ellentétben nem szülhetem meg természetes módon a kicsit, mert veszélyeztette volna az egészségét" - mondta a lapnak az újdonsült édesanya, akivel férje végig bent volt a szülőszobán.

Voksán Virág császármetszéssel szült Forrás: Instagram/Virag Voksan

Arról is mesélt, hogyan élte meg az anyaság első hetét. "Egyszerre felemelő és nagyon furcsa. Vannak bennem kétes érzések. Abban a pillanatban, hogy megszületik a gyereked, a hatalmas boldogság mellett azonnal elkezded félteni, rengeteg a kétely benned, és azon agyalsz, hogy vajon mindent jól csinálsz-e és jó anyukája leszel-e. Teljesen más állapot, és én nem akarok erről hazudni senkinek, mert valójában nem minden olyan varázslatos, ahogy azt sokszor próbálják elhitetni" - mondta a dj. A kis Bence az első otthon töltött éjszakán 5 órán át sírt, azonban ma már egy nyugodt baba. Voksán Virág azt is elmondta, hogy a szoptatást nemcsak a babának, de az anyának is meg kell tanulnia.

"Nekem pár napja van tejem. Egyelőre nincs elég, de mindent megteszek, hogy egyre több legyen, mert nem szeretném tápszerrel etetni a picit" - fogalmazott a dj. Hozzátette: kisfiával és a párjával kerek lett minden az életében.

Vicces fotó: a durcás Nánási Mici palacsintát eszikhttp://www.life.hu/csalad/20181010-vicces-foto-a-durcas-nanasi-mici-palacsintat-eszik.htmlÖrdög Nóra egy családi fotót töltött fel a közösségi oldalára: Mici épp durcásan eszi a palacsintát. CsaládOrigoAz iskola elkezdődött, de a bulik folytatódnak - Így isznak a magyar tinédzserekhttp://www.life.hu/csalad/20181007-igy-isznak-a-magyar-tinedzserek-az-alkohol-es-a-tizenevesek-kapcsolata.htmlAz alkoholfogyasztás a fiatalkori lázadás egy formája. Azzal, hogy titokban kell csinálni, és hozzávetőleg nehéz is hozzájutni, sokkal érdekesebbnek tűnik az egész. Épp ezért homokba dughatják a szülők a fejüket, de ezzel nagyon nagy veszélynek teszik ki gyermeküket. CsaládOrigoVoksán Virág megmutatta kisfiát, Benit: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181010-voksan-virag-megmutatta-kisfiat-benit.htmlVoksán Virág megmutatta néhány napos kisbabáját. Beni elképesztően cuki. Család--Megmutatta kislányát, Dobó Katahttp://www.life.hu/csalad/20181010-megmutatta-kislanyat-dobo-kata-szineszno.htmlDobó Kata ritkán oszt meg kislányáról, Szofiról fényképet, most azonban kivételt tett. Azt is elárulta, hogy a képet párja, Zsidró Tamás készítette. CsaládOrigoTündéri fotót osztott meg babájáról Görög Zitahttp://www.life.hu/csalad/20181009-tunderi-fotot-osztott-meg-babajarol-gorog-zita.htmlGörög Zita újabb fotót osztott meg kisfiáról: Timon a kiságyban alszik. CsaládOrigoDakota Johnson várandósságáról pletykálnak: a színésznő képviselője tagadja a híresztelésthttp://www.life.hu/csalad/20181009-dakota-johnson-varandossagarol-pletykalnak.htmlAz a hír járja, hogy Dakota Johnson, A szürke ötven árnyalata-trilógia színésznője várandós Chris Martintól. A sztár képviselője tagadja a híresztelést. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.