Stohl András nem tudja magának megbocsájtani, hogy miatta bántották a lányait

ittas vezetés Stohl András gyerekek börtön baleset bűnhődés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Miskolci Egyetemen tartott előadást Stohl András, aki bűnről és bűnhődésről. A megrázó előadáson elmondta, hogy nem a börtön volt számára az igazi vezeklés, a legfőbb büntetés az volt, hogy a lányait miatta bántották. 

"Ittas állapotban balesetet okoztam. Ekkor sérült, aki a másik autóban ült, sérültem én, és sérültek a gyerekeim. Tulajdonképpen sérült az egész ország, hiszen engem mindenki ismert" - mesélte a Miskolci Egyetemen tartott előadásán Stohl András, aki a Miskolci Rendőrkapitányság kért fel, hogy tartson előadást bűnről és bűnhődésről.

A színész elmondta: az igazi büntetés az volt számára, hogy a lányait miatta bántották. "A lányaimnak beszólhattak: Nincs valami piád? Apádnak biztos van! Ezt máig nem tudom magamnak megbocsátani" - fogalmazott Stohl András. Azt is elárulta: egyik pillanatról a másikra lett tévésztár, ezzel pedig nehezen tudott megbirkózni.

Stohl András nem bocsájtja meg magának, hogy bántják a lányait Forrás: Csudai Sándor - Origo

"Országos ismertségre vágytam, és ezt megkaptam. Nincs ember, aki ezt ilyen fiatalon fel tudja dolgozni. Személyiségtorzulást okoz: belülről nem is érzi az ember, hogy változik, hogy nagyképű lesz, hogy többet enged meg magának" - hangsúlyozta a színész, aki az első balesete után is sérthetetlennek érezte magát, pedig eltört a medencecsontja. "Pedig egy nagy pofonnak kellett volna lennie, ami figyelmeztet: állj! De nem így lett. Pedig, ha akkor megállok a lejtőn, szerencsésebben alakul az életem" - tette hozzá Stohl.

Owen Wilson harmadszorra is apa lett, először nem akarta elismerni a kicsithttp://www.life.hu/csalad/20181011-owen-wilson-harmadszorra-is-apa-lett-eloszor-nem-akarta-elismerni-a-kicsit.htmlVarunie Vongsvirates életet adott Owen Wilson színész harmadik gyermekének. A sztár először nem örült a terhesség hírének, apasági tesztet is követelt. Család--Király Viktor elszólta magát születendő gyermekével kapcsolatbanhttp://www.life.hu/csalad/20181011-kiraly-viktor-elszolta-magat-szuletendo-gyermekevel-kapcsolatban.htmlKirály Viktor Kasza Tibi műsorában tett egy vicces megjegyzést, amiből sokan arra következtetnek, hogy hamarosan érkezik az énekes első gyermeke. CsaládOrigoNő és uralkodó: 12 érdekesség II. Erzsébet brit királynőrőlhttp://www.life.hu/csalad/20181010-no-es-uralkodo-12-erdekesseg-ii-erzsebet-brit-kiralynorol.htmlII. Erzsébet nem csupán uralkodó, de feleség és anya is. A most következőkben hoztunk néhány olyan tényt, melyből jobban megismerheted a királynő családjához, munkájához és a múltjához való viszonyát. Család--Így szenvedtek az első világháború után a csecsemők és kisgyermekek Magyarországonhttp://www.life.hu/csalad/20181011-csecsemok-es-gyerekek-helyzete-magyarorszagon-az-elso-vilaghaboru-utan-gyerekneveles.htmlAz első világháború után nem csupán az ország, de a gyermekek helyzete is siralmas volt. A csecsemő- és kisgyermek halandóság a századfordulótól kezdve ugyan jelentősen javult, de ezt a tendenciát az 1914-18-as háború megakasztotta. Ennek okaira reagáltak külföldi szervezetek és a magyar közélet-, egészségügy neves képviselő, méghozzá nem is akármilyen módon. CsaládOrigoElle Stanger szerint jobb anyává tette őt a sztriptíz (18+)http://www.life.hu/csalad/20181010-elle-stanger-szerint-jobb-anyava-tette-ot-a-sztriptiz.htmlA szexmunkásként dolgozó Elle Stanger szerint jobb anyává teszi őt foglalkozása. CsaládOrigoIlyen gyönyörű Stohl András lánya, Rebeka: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181010-ilyen-gyonyoru-stohl-andras-lanya-rebeka.htmlStohl András újabb családi fotót töltött fel közösségi oldalára: ezúttal 21 éves lányát, Rebekát mutatta meg követőinek. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.