Várkonyi Andea soha nem mondana rosszat Bockor Gáborról, gyermeke apjáról

Várkonyi Andrea párkapcsolat család szerelem Bochkor Gábor szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetek óta külön él Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea. A  műsorvezetőnő azt mondja, soha nem mondana rosszat gyermeke apjáról. És mivel nem most költöztek szét, úgy érzi, a legnehezebb részen már túl van. 

"Ilyen döntések nyilván nem egyik napról a másikra születnek és ha van gyerek, akkor pláne nem" - mondta a Lokálnak Várkonyi Andrea, aki 12 év után költözött el párjától és gyermeke apjától, Bochkor Gábortól. 11 éves kislányukat, Nórit is magával vitte.

Várkonyi Andrea nagyobb szerepet szán életében a pszichológiának, de a tévézésnek sem fordít hátat Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Nem fér bele, hogy a gyerekem apjáról bármiféle rosszat mondjak és nem is fogok. Őszintén mondom, hogy én még mindig szeretem őt, mint embert. Már nem új a helyzet nekem, ugyanis hónapokkal ezelőtt szakítottam és költöztem el és talán pont ezért úgy érzem, hogy a neheze már lezajlott" - folytatta a műsorvezető. Hozzátette: mindent úgy alakítanak, hogy az lányuknak a legjobb legyen. "Az is természetes, hogy nem szidjuk egymást Gáborral, azt hiszem, nem lehet olyan helyzet semmilyen körülmények között, hogy az egyik szülő a másikat szidja a gyereknek" - szögezte le Várkonyi Andrea.

Azt is elárulta, hogy ilyenkor hiába pszichológus valaki, nem a tankönyv szerint éli az életét. "Azt hiszem, nagyfokú önvizsgálatra van szükség, fontos hogy eljussunk abba a fázisba, hogy már tanulságokat is le tudjunk vonni" - fogalmazott Várkonyi Andrea, akiről a napokban azt is rebesgették, hogy pszichológus kollégájával, Gaál Viktorral került közelebbi kapcsolatba. Arról is felröppent a hír, hogy a műsorvezető karrierjében is változás történt. Úgy tudni, felmondott a TV2-nél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.