Louise Abbott 25 hetes terhesen szenvedett autóbalesetet: babája mentette meg az életét

halál anya autóbaleset gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus autóbalesetet szenvedett 25 hetes terhesen a brit nő: meg nem született gyermeke meghalt, de ő mentette meg a nő életét. 

Szörnyű autóbalesetet szenvedett Louise Abbott, amikor 25 hetes terhes volt. A nő autójába 110 kilométer per órás sebességgel száguldott bele egy másik kocsi. Az ütközés ereje megsemmisítő volt, de az anya túlélte a balesetet, gyermeke viszont nem. Louise-nak meg kellett szülnie a halott babáját, mivel nem akarták szervezetét kitenni az orvosok egy császármetszésnek.

Meg nem született gyermeke mentette meg az anya életét - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Kiderült, hogy a kislány fogta fel az ütéseket, Louise életét a gyermeke mentette meg. Ha nem lett volna terhes, valószínűleg meghalt volna a balesetben. Az orvosok azonban még egy lesújtó hírrel szolgáltak az anyának és férjének: kiderült, hogy a baleset következtében előfordulhat, hogy nem lehet majd gyermeke, azonban a nő tavaly egy egészséges kislánynak adott életet, akit Averynek neveztek. „Eleinte bűntudatunk volt, de Avery nem helyettesíti majd elhunyt gyermekünket. Ő is a családunk része lesz örökké" - mondta az anya.

Íme, a részletek Gönczi Gábor titkos esküvőjérőlhttp://www.life.hu/csalad/20181015-ime-a-reszletek-gonczi-gabor-titkos-eskuvojerol.htmlHétvégén megnősült Gönczi Gábor. Egy szemtanú most beszámolt a vidéki esküvő részleteiről. CsaládOrigoHosszú távra tervez a 99 éves Bálint gazdahttp://www.life.hu/csalad/20181015-hosszu-tavra-tervez-a-99-eves-balint-gazda.htmlBálint gazda immár 99 éves, tele van tervekkel és nagyon büszke 8 esztendős dédunokájára. CsaládOrigoHivatalos: gyermeket vár Meghan Marklehttp://www.life.hu/csalad/20181015-hivatalos-gyermeket-var-meghan-markle.htmlImmár hivatalos: gyermeket vár Meghan Markle. Család--Liptai Cladia rendhagyó családi fotót posztolt: férjével és lányával szurkolt a Sztárban sztárban Gesztesi Károlynakhttp://www.life.hu/csalad/20181015-liptai-cladia-rendhagyo-csaladi-fotot-posztolt-ferjevel-es-lanyaval-szurkolt-a-sztarban-sztarban.htmlLiptai Claudia a Sztárban sztár zsűrijeként exét, Gesztesi Károlyt is véleményezte az első élő adásban, ahová férfje és kislánya is elkísérte.Család--Istenes Bence megröptette kisfiát: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181014-istenes-bence-megroptette-kisfiat-foto.htmlIstenes Bence és kisfia igazi fiús napot tartottak: játszótéri vasárnap. CsaládOrigoGönczi Gábor és kedvese, Szlama Ildikó a hétvégén örök hűséget fogadtak egymásnakhttp://www.life.hu/csalad/20181014-gonczi-gabor-es-kedvese-szlama-ildiko-a-hetvegen-orok-huseget-fogadtak-egymasnak.htmlAugusztusban jelentette be Gönczi Gábor, hogy hamarosan oltár elé vezeti kedvesét, Ildikót. A nagy napra nem kellett sokáig várni, ugyanis a szerelmesek a napokban mondták ki a boldogító igent.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.